تاثیر موسیقی بر روی حجم خرید مصرف کننده

نتایج تحقیق و بررسی بر روی بیش از 2 هزار نفر بزرگسال در انگلستان نشان داد که از هر سه نفر بزرگسال زیر 35 سال یک نفر (33 درصد) نسبت به برند‌های داری هویت صوتی احساس رضایت بیشتری در مقایسه با برند‌های فاقد ان دارند. با توجه به جمعیت 14 میلیون نفری افراد بزرگسال زیر 35 سال در انگلستان، استفاده از صدا و موسیقی به وضوح فرصتی قابل توجه برای رشد در اختیار برند‌ها قرار می‌دهد.

تاثیر موسیقی بر روی حجم خرید مصرف کننده | آیمارکتور

نتایج تحقیقات دانشگاه لستر در سال 2008 از این قرار است: در مقایسه با برند‌هایی که از موسیقی نامناسب استفاده کرده یا هرگز از موسیقی در مسیر رشد خود کمک نمی‌گیرند، آن دسته از برند‌هایی که از موسیقی همسو با هویت برند بهره می‌ برند، 96 درصد بیش از بقیه در فکر و ذهن مصرف کنندگان ماندگار خواهند شد.

گزارش سال 2012 : تاثیر موسیقی و سرعت آن در رفتار مشتری

در عین حال، گزارشی که در سال 2012 در مجله «مدیریت محصول و برند» منتشر شد حاکی از آن است که موسیقی و سرعت آن می‌تواند بر روی رفتار مشتری تاثیر بگذارد. برای مثال پخش موسیقی با ریتم آهسته تر در یک سوپرمارکت زنجیره ای در ایالات متحده آمریکا میزان فروش را 39.2 درصد افزایش می‌دهد.

نکته جالب در این میان تفاوت چشمگیر دیدگاه افراد نسبت به صدا در فرایند فروش و بازاریابی بین گروه‌های سنی مختلف بود. نسل‌های جوان نسبت به گروه‌های سنی بالا تر، بیشتر جذب برند‌هایی می‌شوند که از صدا به عنوان بخشی از ابزار بازاریابی خود استفاده می‌کنند. ترکیب جوانان با نوجوانان در قالب افراد زیر 35 سال و هزینه‌های زیاد آن‌ها، قدرت اقتصادی فراوانشان را نشان می‌دهد.

تاثیر موسیقی بر روی حجم خرید مصرف کننده | آیمارکتور

بیشتر بخوانید : دیجیتال مارکتینگ یا تبلیغات دیجیتال چیست ؟

در انگلستان جوانان یک سوم جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند و با توجه به این موضوع که بسیاری از جوانان زیر 35 سال خانه و زندگی مخصوص به خود را دارند، ازدواج می‌کنند و به مناصب بالا تری در محل کار دست می‌یابند، از قدرت اقتصادی فراوان آن‌ها نمی‌توان گذشت.

بر اساس یافته‌های مجله خبری «Drapers» در سال 2020، نوجوانان و جوانان زیر سی سال 40 درصد از کل مصرف کنندگان در جهان را تشکیل داده و کم کم به یکی از سریع ترین جوامع مصرفی در حال رشد برای برند‌ها تبدیل می‌شوند. این نسل توسط گوشی همراه هوشمند شکل گرفته و با سطحی از ارتباطات و اطلاعات بزرگ شده و پرورش یافته که هیچ نسل دیگری بیش از این شاهد آن نبوده است. در ادامه از تاثیر زیاد فناوری مدرن، کار با رسانه از جمله صدا و موسیقی نمی‌توان چشم پوشید. چنین ارتباطات گسترده ای به برند‌ها این امکان را می‌دهد تا طیف متنوع تری از ابزار‌های بازاریابی حسی و تعاملی از جمله صدا و موسیقی را به کار گیرند.

بیشتر بخوانید : با سئو مارکتینگ بیشتر آشنا شوید

در نتیجه برای پیشرفت در آینده این قبیل اطلاعات جمعیتی نیروی محرکه قدرتمندی برای اقتصاد جهان به شمار خواهد رفت. با توجه به تاثیر صدا و موسیقی بر روی انتخاب مصرف کننده، اکنون زمان آن فرا رسیده تا برند‌ها صدا را به عنصر اصلی برنامه بازاریابی و تبلیغاتی خود تبدیل کنند.

 

منبع : www.brandingmag.com