تام کروز در تبلیغات ری بن؛ فیلم Top Gun
بیش از سه دهه از اولین باری که تام کروز بر روی صفحه نقره ای یا همان پرده سینما حضور پیدا کرد میگذرد. امروز او در نقش «پیت میچل» در فیلم «Maverick» از سری فیلمهای «Top Gun» بازی کرده و با بیش از یک میلیارد دلار درآمد در سرتاسر جهان، مجددا مخاطبان را از همه جای دنیا به سوی خود جذب خواهد کرد. در حقیقت با حضور تام کروز در تبلیغات ری بن، تماشاگران آخرین بار سینما را با هیبت نمادین او ترک کردند اما به گزارش بلومبرگ، میزان فروش عینکهای آفتابی به ویژه مدل کلاسیک «aviators» ری بن از زمان اکران فیلم در اواخر ماه مه امسال افزایش پیدا کرده است.
جالب اینجاست که بنا به ادعای این خبرگزاری حضور تام کروز در تبلیغات ری بن، پدیده فوق تکرار همان اتفاق خوبی است که پس از اکران اولین فیلم از سری فیلمهای «Top Gun» در سال 1986 میلادی رخ داد. در آن زمان نمایش فیلم افزایش شدید محبوبیت مدل اصلی عینک ری بن را به دنبال داشت و طرفداران مد در صدد بودن تا دقیقا شبیه به قهرمان فیلم به نظر برسند.
به گفته سخنگوی «David Clulow»، یکی از بزرگ ترین خرده فروشیهای بریتانیا، عینک آفتابی مدل «RB3025 Aviator» (که توسط تام کروز در فیلم مورد استفاده قرار گرفت) مانند عینک مدل «Wayfare» ری بن به یکی از پر فروش ترین مدلهای عینک آفتابی تابستانی تبدیل شده است.
به عقیده جان پریچارد، موسس برند عینک آفتابی «Pala»، عینکهای آفتابی با فریم گرد در بازار غالب بوده و بیش از بقیه به راحتی به هر جنس، فرم چهره یا استایلی میآیند. 65 درصد از میزان فروش محصولات این برند مربوط به مدلهایی است که چنین فریمهایی دارند.
صرف نظر از تام کروز، ظهور مجدد استایل «Y2K»، تقاضا برای عینک آفتابی را احیا کرده و مصرف کنندگان دوازده تا سی ساله به دنبال تقلید از اینفلوئنسرهایی مانند کیم کارداشیان و بلا حدید هستند.
منبع: designtaxi
نظر بدهید