شهر موشها ، از نوستالژی تا پیوند نسلها

«میرم مدرسه. جیبام پره فندق و پسته…»
کُپل، خوشخواب، نارنجی، سرمایی، دُم باریک، اسمشو نبر و … همۀ خاطرات نوستالژیک یک دهه!
برای آنهایی که به خاطر ندارند باید یادآور شوم که سریالی با نام مدرسه موشها در ابتدای دهۀ 60 از تلویزیون پخش میشد و با موفقیت چشمگیری روبرو شد و سبب شد تا فیلمی با نام شهر موشها در همان سالها ساخته شود. اما حالا در دهۀ نود بازهم شهر موشها در حال شکلگیریست.
یک کار فرهنگی، اثری هنری و شاید بتوان گفت یک کار مارکتینگ درست و بلند مدت در سینما.
شهر موشها با طرحی نو و نه فقط به شکل یک فیلم دو ساعته بلکه با یک رسالت برای پیوند نسل از دهۀ 60 با فرزندانشان در حال آمده شدن است.
خانمها منیژه حکمت و مرضیه برومند برای معرفی فیلم جدید شهر موشها دست به ابتکاری زیبا زدهاند و خیلی زودتر از شروع کمپین تبلیغات اصلی، از طریق اینترنت مارکتینگ کارشان را آغاز کرده و از قدمهای اول مراحل تولید طرفداران سریال تلویزیونی مدرسه موشها و قسمت اول شهر موشها را با خود همگام کردهاند.
در این فیلم ساکنین شهر موش ها، حالا دیگر همچون بینندگانشان در دهۀ 60 سن و سالی دارند و به گفتۀ خانم حکمت: کُپل و نارنجی با یکدیگر ازدواج کردند و کپلک و صورتی فرزندان آنها هستند، تاژبانو نیز خدمتکار آنها است.
از نکات قابل توجه در این طرح حضور حامیان مطرحی همچون « بانک گردشگری » به همراه شرکتهای « کرمان موتور »، « مینو »، « تاژ » و … هستند که از ابتدای شروع طرح حضور دارند.
البته این اولین حضور بانکها بعنوان حامی اصلی در پروژههای سینمایی نیست و شاید بتوان موفقیت بانک پاسارگاد در سرمایهگذاری فیلم « جدایی نادر از سیمین » را دلیلی بر این حرکت از سوی دیگر بانکها دانست.
خبرگزاری شهر موشها یا « موشنا » علاوه بر پوشش خبری و تصویری پروژه بخشهای مختلف دیگری مانند موشوند ( کلوب اعضای شهر موشها) و مسابقات و نظرسنجی را نیز شامل میشود. بخشهای دیگر این خبرگزاری شامل گزارش، مصاحبه، خاطرات، مروری بر قسمتهای پیشین فیلم سینمایی شهر موشها، مجموعه تلویزیونی مدرسه موشها و همچنین بخشهای آموزشی و سرگرمی است.
در کلوب طرفداران شهر موشها افرادی همچون هانیه توسلی، رضا عطاران٬ فرهاد آییش٬ محمدرضا هدایتی، ویشکا آسایش، علیرضا خمسه، همایون شجریان و جواد خیابانی حضور دارند که این را نیز باید از تفکرات جذب مخاطبین در این طرح دانست.
البته باید گفت موشنا یک خبرگزاری نیست، یک طرح مارکتینگ بسیار هوشمندانه و همگام با عصر جدید است که در رسانه اینترنت ایجاد شده و با کلوب موشوند و طرح فروش عروسکهای دوست داشتنی به طرفداران، یک نمونه کامل از یک پروژۀ تجاری در صنعت سینماست و به امید اینکه تمام سینماگران با سوق به این نوع رویکرد بازاریابی، موجب رشد سینمای ایران شوند.
اگر دوست دارید بهتر است سری به وبسایت موشنا بزنید.
0 نظر
اگر طرح درستی داشته باشیم همیشه میتوانیم در زمینه ارایه کار جدید در سینما موفق باشیم.من هم یک دهه شصتی هستم.آرزو میکنم این پروژه موفق باشه و الگوی جدیدی از کار تیمی و موفقیت را به کارگردانان و تهیه کنندگان سینما بده.
like….