آخرین بازی بزرگان فوتبال در کمپینی از نایک برای جام جهانی 2014

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

کمپین Risk Everything از برند نایک Nike با این هدف اجرا شده است که نایک باور دارد خیلی از موفقیت‌های بزرگ به این دلیل به حقیقت نمی‌پیوندند که بانیان آن قدرت ریسک کافی برای جامع عمل پوشاندن به آن را ندارند.
نایک در این ویدئو به ما یادآوری می‌کند که یکی از زیبایی‌ها و هیجانات زندگی و البته کسب‌و‌کار رسیک کردن است.
Risk Everything شعاری است که به ما خاطر نشان می‌کند ثبات در زندگی و کسب‌و‌کار خیلی چیزها را از زندگی‌مان می‌گیرد.
ریسک‌پذیری یکی از اصول کارآفرینی Entrepreneurship است و باید یاد بگیریم که هیچگاه آن را به صفر نرسانیم. موفقیت کسب‌وکارهای نوپا و شرکت‌های در حال توسعه در همین ریسک‌پذیری است.
13415_7_max
حال در شرف شروع بازی‌های جام جهانی 2014 برزیل، برند نایک اقدام به نمایش یک انیمیشن با شعار Risk Everything و به نام « آخرین بازیThe Last game » کرده‌است.
موضوع این انیمیشن فوتبال و فوتبالیست‌های مطرح جهان هستند که در آینده با رقیبانی از نمونه‌های خودشان که اصلاح‌نژاد شده‌اند روبرو می‌شوند؛ نمونه‌هایی که هیچ یک از درصد ریسک‌های بازیکنان واقعی را ندارند! به همین دلیل فوتبالیست‌های واقعی به راحتی بازی‌های خود را واگذار می‌کنند و هر یک از آنها از جمله کریستیانو رونالدو، نیمار جونیور، وین رونی، زلاتان ابراهیموویچ، آندرس اینیستا، فرانک ریبری، دیوید لوئیز و تیم هاوارد، ناامیدانه در گوشه‌ای ا دنیا منزوی شده و به کاری غیر از فوتبال مشغول هستند.
در ادامۀ انیمیشن فوتبالیست‌ها با عزم کردن ارادۀ خود و مجموعه‌ای از جدیدترین لباس‌های ورزشی نایک به مبارزه با رقیبان می‌پردازند.

و در انتها می‌بینیم همین ریسک‌ها در زندگی و کسب‌وکار است که آن را هیجان‌انگیز و خواستنی می‌کند.

بیشتر بخوانید:  چند نکته در مورد انتخاب و طراحی بیلبورد

با توجه به بازخوردهای فراوانِ این ویدئو در جهان، برخی منتقدین اشاره کرده‌اند که انیمیشن بودن این کار روح و زندگی را از این تبلیغ دور کرده و بسیاری دیگر آن را سبک و همراستای تبلیغاتِ کلاسیک نایک در استفاده از تعدد ستارگان بیان کرده‌اند.
Nike-last-game--risk-everything3
نظر شما در مورد این تبلیغ چیست؟

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0