استراتژی بازاریابی سینره Cinere در بازار لوازم آرایشی

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

یکی از عمومی ترین شگردهای مدیران بازاریابی، نمونه‌برداری Benchmark از مدل‌های مارکتینگ موفق است ولی گاهی فراموش می‌کنند که اجرای برنامه‌های بازاریابی نیاز به بومی‌سازی دارد. بدین منظور در این مطلب به بررسی کوتاهی از رفتار بازاریابی و برندینگ یک برند ایرانی در حوزۀ لوازم آرایشی و بهداشتی می‌پردازیم.

مطالعه بیشتر: کارت سبز طبیعت سینره

همان‌طور که می‌دانید ورود به حوزۀ لوازم آرایشی و بهداشتی با توجه به ارتباط بسیار نزدیک با سلامتی و مخصوصاً زیبایی، خطرات زیادی دارد. از طرفی بازار لوازم آرایش ایران با حضور برندهای خارجی و نزدیک به 90 درصد واردات قاچاق و وجود تقریباً 50 درصدیِ کالاهای تقلبی و چینی، از بازارهای شدیداٌ رقابتی و بی‌ثبات محسوب می‌شود.

با این تفاسیر شاهد رشد و سهم‌گیری مناسبِ یک برند ایرانی هستیم با نامِ « سینره Cinere »
cinere
استراتژی تولید Product Strategy

1- انتخاب برند : سینره Cinere
برگرفته از نام  نوعی گل است که به زیبایی برای این حوزه انتخاب شده است و به اندازۀ کافی برای تبدیل شدن به برند منحصربفرد است و آوای مناسبی دارد. از طرفی برای جهانی شدن نیز کمتر به مشکل تلفظ به زبان‌های مختلف برمی‌خورد.

2- محصول و بسته بندی :
محصولات این برند بر پایۀ تجربۀ شرکت طبیعت زنده از شرکت دارویی زردبند با محصولات گیاهی توانست با تخصصی شدن، بعنوان محصولاتِ زیبایی معرفی شود. همان طور که مشهود است طراحی بسته‌بندی کالاهای سینره به نوعی انتخاب شده که کاملاً ساده و لوکس عرضه شوند.
main-cinere

استراتژی قیمت Price Strategy
قیمت محصولات این برند به گونه‌ای حد وسط بین برندهای معتبر خارجی تعیین شده و بازارِ گسترده‌تری را برای فروش انتخاب کرده است. از طرفی یکپارچگی در قیمت فروش در سراسر کشور از دیگر ویژگی‌های استراتژی قیمت این برند است.

بیشتر بخوانید:  سه نتيجه که برندها در بازاريابی نسل وای باید بدانند!

استراتژی توزیع Place Strategy
شرکت فوق با انتخاب خرده‌فروشی‌ها و تمرکز بر فروش مویرگی به داروخانه‌ها، فروشگاه‌های آرایشی و آرایشگاه‌ها توانسته شبکۀ توزیعِ گسترده‌ای با کنترل قیمت ایجاد کند. هرچند فروش مویرگی برخی هزینه‌های توزیع را به شرکت تحمیل می‌کند ولی از طرفی با حذف واسطه‌های عمده‌فروش سودِ بیشتری را نصیب شرکت می‌کند و همچنین کنترل قیمت در دستِ شرکت می‌ماند.

استراتژی ترویج و ارتقا Promotion Strategy
در این مورد می‌توان برند سینره را یکی از موفق‌ترین‌ها دانست.

– ایجاد کلوب برای خرده‌فروشان و ارائۀ طبیعت کارت به اعضا جهت بهره‌مندی از تخفیفاتِ فروش Rebate
– انتشار مجلۀ  « آیندۀ روشن » با محتوای سبک زندگی و سلامت و تغذیه
– برگزاری کمپین‌های «مراقب مامانا باشیم» و «یک روز با محصولات سینره» در جهت حفظ سلامت و زیبایی مخاطبین
mama
ayandey-roushan2
برند سینره توانسته با  رعایت اصول اساسی بازاریابی و نمونه‌برداری مناسب با توجه به بازارِ ایران، تصویر مناسبی از برندِ Cinere در ذهن مشتری ایجاد کند و عنوان برند محبوب را به خود اختصاص دهد.
cinere-mahbob
برند سینره با بکارگیری استراتژی تمایز بر پایۀ محرک‌های عقلانیِ خرید توانسته است فعالیت‌های خود را  در حوزه‌های تبلیغات، فروش مستقیم، ترویج فروش و روابط عمومی بصورت منسجم و  یکپارچه دربیاورد.

در صورتیکه شما نیز از این نمونه‌های موفق می‌شناسید با ما در میان بگذارید.

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0