بازاریابی ویروسی Viral Marketing را جدی بگیرید

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

استنباط بسیاری از فعالان در حوزه مارکتینگ از بازاریابی ویروسی Viral Marketing ، یک روش بازاریابی رایگان است؛ اما این موضوع تا زمانی صحت دارد که برای برنامه بازاریابي خود هدف روشن و واضحی ترسیم نکرده باشید و همچنین بهترین نتیجه را از تاثیر بازاریابی ویروسی انتظار نداشته باشید.
البته این موضوع به معنای تخصیص بودجه زیاد در بازاریابی ویروسی نیست، بلکه منظور ایجاد بستری مناسب برای افزایش شانس موفقیت کمپین مورد نظر است؛ شاید به‌عنوان بهترین مثال می‌توان گفت که حتی ویروس سرماخوردگی هم اگر در شرایط ایزوله قرار گیرد سرایت نمی‌کند!
viral-marketing
پس علیرغم نام « بازاریابی ویروسی Viral Marketing » نباید انتظار داشت این نوع بازاریابی رایگان انجام پذیرد.
اگر شما یک ویدئوی تبلیغاتی مخصوص نمایش در اینترنت ساخته‌اید،‌ برای انتشار بهتر آن باید حتماً در یک شبکه اجتماعی مانند یوتیوب،‌ آپارات و… برای آن هزینه کنید تا در معرض دید افراد بیشتری قرار گیرد و یا حتی در کنار انتشار اخبار و مطالبتان در شبکه‌های اجتماعی آن را در رسانه خبری نیز رپرتاژ کنید.

راه دیگری نیز وجود دارد تا بتوانید در بازاریابی ویروسی کمترین هزینه را انجام دهید و آن هم ایجاد محتوای قوی و منحصربفرد است.
مطمئناً بازاریابان محترم می‌دانند طراحی کمپینی که محتوای قوی داشته باشد نیز هزینه‌های خود را دارد، یعنی در اینگونه از کمپین‌ها نیز شما هزینه بازاریابی ویروسی را قبل از ایجادش پرداخته‌اید.
content-to-go-viral-660x369
به یاد داشته باشید که توصیه دهان‌به‌دهان یا بازاریابی کلامی WOM همچنان یکی از اثرگذارترین روش‌های بازاریابی برای کالا و خدمات شما محسوب می‌شود، بنابرین از قدرت بازاریابی ویروسی غافل نشوید.

بیشتر بخوانید:  چگونه مردم در دنیای مجازی وقت خود را سپری می‌کنند + اینفوگرافیک

برای مثال قدرت بازاریابی ویروسی را در همه‌گیر و جهانی شدن کمپین « چالش سطل آب یخ » نمی‌توان انکار کرد و از طرفی اهمیت شبکه‌های اجتماعی از قبیل فیسبوک،‌ توئیتر و اینستاگرام در بازاریابی ویروسی مشهودتر شده است.
بنابراین باید در برنامه بازاریابی سازمان Marketing Plan ، حتماً قسمتی را به بازاریابی آنلاین Online Marketing و بازاریابی اجتماعی Social Marketing اختصاص دهید که از این طریق طرفداران خود را در این شبکه‌ها افزایش دهید و در زمان لازم بتوانید از آنها به‌عنوان منتشر کنندگان اخبار سازمان‌تان در حوزه بازاریابی ویروسی استفاده کنید.

اثربخشی بازاریابی ویروسی تا حدی در شبکه‌های اجتماعی اثبات شده است که حتی برندهای بزرگی مانند مک دونالدز ،‌ آدیداس ، نیسان ،‌ جگوار ،‌ نایک ،‌ براون و غیره علاوه بر طرفداران خود،‌ طرفداران چهره‌های مشهور دنیا را نیز در تارگت گروپ مشتریان خود قرار می‌دهند و با اسپانسر شدن این چهره‌ها، به طرفداران آنها نزدیک می‌شوند.

در زیر تعدادی از چهره‌های لیگ ملی فوتبال یا ان‌اف‌ال NFL ( لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکایی )‌ را به همراه تعداد طرفدارانشان در شبکه‌های اجتماعی و اسپانسرهایشان می‌بینید:
NFL-Social
tt-nfl-7-01-2014

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0