
مهمان، میزبان را خورد ( شب گذشته مهمانان میزبان را خوردند )
عبارت بالا محور تیزر تبلیغاتی جدید یکی از شرکتهای غذایی است که از تلویزیون پخش میشود.
آنونس این تیزر با نریشن narration عبارت فوق و لوکیشینی از تهران قدیم شروع میشود. حال و هوای ابتدایی تیزر به شکلی انتخاب شده که فریاد کودکِ روزنامهفروش با عبارت «روزنامه، روزنامه، خبر مهم! شب گذشته مهمانان میزبان را خوردند!»، دهۀ 1320 را برای مخاطبین تداعی میکند.
در همین حین، در سکانس بعدی به نمایش اتفاقهای رخ داده در «شب گذشته» یعنی لوکیشن مهمانی میپردازد که در عین ناباواری مهمانان در یک فضای کاملاً امروزی، دور یک میز نشستهاند و در انتظار حضور میزبان بر سرِ میز هستند؛ در سکانسهای آخر خانم میزبان با یک دیسِ پلو (برنج میزبان) وارد میشود و یکی از مهمانان به طنز بیان میکند: « فردا در روزنامهها میگویند که دیشب مهمانان میزبان را خوردند.»
حال سوالی مطرح میشود که ارتباط تصویریِ 70 ساله بین این اتفاق با فاصلۀ یک شب در تیزر برنج میزبان با چه هدفی در نظر گرفته شده است!!!
من حتی با قرارگیری این دو عکس در کنار هم نیز نتوانستم ارتباطی برقرار کنم، چه برسد به این تیزر که مسلماً قبل از نمایش، بسیار مورد بررسی شرکت تبلیغاتی و مدیران شرکتِ برنج میزبان قرار گرفته است!!؟
نوشتههای مشابه
آگهی تبلیغاتی اپل؛ سفر به مریخ!!
کمپین تبلیغاتی مرسدس بنز: در سفر به مکه روح خود را تزکیه کنید
جدیدترین مطالب
-
بهترین شرکت پست دنیا متعلق به کدام کشور است؟
28 آبان 1402 -
-
-
پولدارترین مردان و زنان آمریکا در سال 2023
20 آبان 1402 -
ترند طراحی گرافیک در سال 2023 + ویدیو + اینفوگرافیک
16 آبان 1402 -
تیلور سویفت میلیاردر شد! Taylor Swift
14 آبان 1402 -
-
-
مدیریت بحران ، 4 کلید اصلی در روش های ارتباطی
9 آبان 1402 -
-
-
پربازدیدترین مطالب
-
-
-
بهترین افزونههای VPN برای مرورگر کروم در سال 2023
30 فروردین 1402
0 نظر
سعیدجان من هم با نظر شما موافقم، چرا که محتوای اصلی پیام در نوشتار پیام گم شده و بیشتر مشهود است که صاحبان برند و مشاورین تبلیغ بیشتر در فکر رقابت با برندهای قدرتر و قدیمی تر باشند، این گفته در استفاده از گذشته نگاری در تبلیغ کاملا مشهود است که تمام سعی سازندگان تبلیغ برای ساخت تصویر ذهنی برای قدمت برند میزبان (حالا چرا برنج هندی و پاکستانی با گذشته تاریخی ایرانی؟ جای خود) با کمی چاشنی طنز بوده (در مقابل رقبایی همچون گلستان، که البته آن هم در برنج طولانی نیست) و همچنین عدم توجه به حس منفی جمله، ارزش و جایگاه برند در ذهن مشتری توجهی نشده است، که شاید این سهل انگاری بیشتر به خاطر کلاس پائین تر و شاید ارزان تر بودن این محصول در مقابل محصولاتی دیگر باشد.
احتمالاً تمرکز بازاریابی و گروه های مخاطبین (از نظر مالی متوسط) و جایگاه سازی برند نه چندان باکلاس دلیلی برای چیپ تبلیغ کردن این برند باشد، که البته باید افزود این برند با نام مناسب پتانسیل به دست آوردن جایگاهی به مراتب بیشتر از این را دارد.
با سپاس از نقطه نظرِ جالب و منصافۀ شما، به امید اینکه نگاهها در این زمینهها هوشمندانهتر و رقابت در سطح حرفهای باشد