بهترین آگهی های تبلیغاتی روز جهانی زن

بهترین آگهی های تبلیغاتی روز جهانی زن

به مناسبت روز جهانی زن امسال در سرتاسر جهان برند‌ها همگی «شکستن تعصب» را به عنوان موضوع آگهی‌های تبلیغاتی خود انتخاب کردند. مراسم روز جهانی زن که هر سال در تاریخ 8 مارس برگزار می‌شود، فرصتی است برای تقدیر از دستاورد‌های زنان در سرتاسر جهان و یادآور کسانی است که برای احقاق حقوق خود جنگیده اند. در ادامه ایده‌هایی جهت راه و رسم مبارزه در راه رسیدن به برابری به زنان در همه جای دنیا ارائه داده خواهند شد و ما نیز لیستی از بهترین آگهی های تبلیغاتی برای روز زن را معرفی خواهیم کرد.

موضوع آگهی‌های تبلیغاتی امسال «شکستن تعصب» است که ما را تشویق می‌کند جهانی سرشار از برابری جنسیتی عاری از تعصب‌‌، کلیشه‌ها و تبعیض تصور کنیم. جهانی که متنوع، عادلانه و فراگیر بوده و تفاوت‌ها در آن ارزش گذاری و مورد تقدیر قرار گیرد. در این جا سایت خبری «The Drum» بهترین آگهی های تبلیغاتی در واکنش به این ترند را به طور خاص توضیح می‌دهد.

مجله اکونومیست: زنان آینده را رقم می‌زنند

مجله اکونومیست روز جهانی زن را از چند جهت گرامی می‌دارد. ملاله یوسف زی، فعال در مسیر مبارزه برای آموزش و برنده جایزه نوبل، اولین ادیتور مهمان دعوت شده به نوشتن مقالات مهمان به شمار می‌رود. در ادامه مجله اکونومیست یک سری داده‌های اطلاعاتی سالیانه در ارتباط با آموزش عالی، مشارکت نیروی کار، میزان دستمزد، هزینه‌های مراقبت از کودک و حقوق مادری و پدری را منتشر خواهد کرد. این مقالات با محوریت روز جهانی زن در اکونومیست منتشر شده و یک کمپین تبلیغاتی با محتوای «زنان آینده را رقم می‌زنند»، تشکیل خواهند داد. کمپین فوق بر روی آینده سازی و آموزش زنان و دختران تمرکز دارد. فضای دیجیتال، پلتفرم‌های اجتماعی و پادکست‌های مختلف این کمپین را پوشش خواهند داد.

Spotify: قطب برابری

Spotify روز جهانی زن را با به اشتراک گذاری موسیقی و داستان‌های زندگی زنان موسیقیدان در سرتاسر جهان با دیگران جشن می‌گیرد. موسیقی، اشعار و صدای آواز زنان پیچیده و در عین حال زیباست. پشتیبانی از این پلتفرم در بریتانیا و ایرلند باعث شده تا Spotify چهار نفر از سفیران برابری حقوق ماه گذشته خود را دعوت به تنظیم یک پلی لیست از زنان هنرمند نوظهور کند.

آدیداس: همه چیز ممکن است

یک کمپین تبلیغاتی آدیداس در امارات از محتوای تولید شده توسط کاربران کمک گرفته و امکان نمایش تلاش‌های زنان ورزشکار را بر روی یک سری بیلبورد‌های تبلیغاتی دیجیتال را به وجود می‌آورد.

یک سری بیلبورد‌های تبلیغاتی دیجیتال در بزرگراه «شیخ زاهد» یا همان بزرگراه اصلی دوبی، زنان الهام بخش در دوبی را در حالی به تصویر می‌کشند که غیر ممکن‌ها را ممکن کرده و مشغول عبور از موانع داخل و خارج از زمین مسابقه یا دو میدانی هستند. از جمله سفیران برند آدیداس در این بیلبورد‌ها می‌توان به «آمنا الحداد»، قهرمان اسبق وزنه برداری اهل امارات، اشاره کرد.

باربی: بنیانگذاران زن

باربی با رونمایی از عروسکی منحصر به فرد به شکل آرایشگر معروف، پت مک گراس، آن را به عنوان الگویی جدید برای باربی در بریتانیا معرفی می‌کند. او به عنوان تاثیر گذار ترین آرایشگر جهان و بنیانگذار برند زیبایی چند میلیارد دلاری «Pat McGrath Labs»، بیش از 25 سال نقطه نظرات خلاقانه خود را در خدمت ایجاد تحول در زمینه قدرت افسانه ای زیبایی و مد در مقیاس جهانی به کار گرفت.

تبلیغات باربی از بهترین آگهی های تبلیغاتی

علاوه بر این، برند فوق خبر از اولین همکاری در ابعاد بین المللی تحت عنوان «Dream Gap» با سازمان خیریه «Inspiring Girls International» داد. این سازمان غیر انتفاعی که توسط وکیل اسپانیایی، میریام گونزالس دورانتز، تاسیس شده، با در اختیار گذاشتن ابزار‌هایی جهت گشایش افق‌های جدید پیش روی دختران جوان، شرایط مناسب را برای دستیابی به اهداف بلند پروازانه خود فراهم می‌کند. در این راستا کارگاه‌هایی در کشور‌های بریتانیا، ایالات متحده آمریکا، اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، لهستان، برزیل و استرالیا برگزار خواهند شد.

LinkedIn اسپانسر جام فوتبال یورو 2022 زنان یوفا می‌شود

LinkedIn در قالب اقدامی دو جانبه از مسابقات یورو 2022 زنان یوفا حمایت مالی کرده و در عین حال به مناسبت روز جهانی زن، کمپین «بگذارید کار، به کار زنان بیاید» را راه انداخته است.

لینکدین حامی جام فوتبال زنان یورو 2022

در آستانه فرارسیدن روز جهانی زن در تاریخ 8 مارس، LinkedIn به نوبه خود نقشی مهم در مقابله با موانع سیستماتیک پیش پای زنان در محل کار ایفا نموده و به حمایت از ترند امسال یعنی «شکستن تعصب» در این روز می‌پردازد.

با هدف توسعه دامنه و ابعاد این تلاش‌ها، پلتفرم‌های کاری به عنوان بخشی از اقدامات تابستانی از حضور فوتبالیست‌های زن برای ایجاد گفتگو حول محور توانمند سازی، رهبری، رفاه و تنوع نیروی انسانی سود می‌برد.

منبع: www.thedrum.com