سونی، بهترین برند تلویزیون که می‌توانید بخرید

بهترین برند تلویزیون
به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

در فهرست بهترین برند‌های تلویزیون در سال 2021 که اخیرا منتشر شده، سونی در صدر ایستاده و بهترین برند تلویزیون در سال جاری میلادی به شمار می‌رود.

خرید یک تلویزیون جدید به خاطر دستیابی به طیف وسیعی از ویژگی‌ها، ابعاد و قابلیت‌ها می‌تواند فرایندی هیجان انگیز باشد. با این حال، وجود انبوهی از برند‌ها در بازار تلویزیون می‌تواند کمی دلهره آور به نظر برسد بنابراین اشاره به بهترین برند‌های موجود در دنیا احتمالا در زمینه انتخاب یک تلویزیون مناسب به شما کمک خواهد کرد.

بهترین برند تلویزیون در سال 2021

سونی، ال جی، سامسونگ، Sceptre، هایسنس، Best Buy Insignia، Vizio، TCL، توشیبا و وستینگهاوس به ترتیب از اول تا آخر ده برند برتر موجود در بازار تلویزیون به حساب می‌آیند. در ادامه به ذکر چند مورد از برند‌هایی می‌پردازیم که در بازار ایران نیز موجود بوده و در دسترس علاقمندان قرار دارد.

بهترین تلویزیون سونی
  • Sony

سونی در سرتاسر جهان به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده کنسول بازی، بازی‌های ویدئویی و یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان لوازم الکتریکی مصرفی به خصوص تلویزیون با بهترین کیفیت ممکن، شناخته شده است.

نویسنده این مقاله برند Sony را بهترین برند تلویزیون و تلویزیون هوشمند 55 اینچی OLED 4K Ultra HD مجهز به Google Assistant و Amazon Alexa این برند را پیشنهاد می‌دهد که با سیستم پیشرفته خانه‌های هوشمند سازگار است.

قبل از این که سونی به شهرت جهانی دست پیدا کند، ابتدا در سال 1946 میلادی به عنوان یک فروشگاه کوچک لوازم الکتریکی در توکیو در پی وقوع جنگ جهانی دوم شروع به کار کرد. سونی 12 سال بعد با تولید اولین دستگاه ضبط صوت ژاپنی خود را به بازار معرفی کرد و پس از مدتی کوتاه شرکت سونی در آمریکا در سال 1960 میلادی تاسیس شد.

از آن زمان به بعد این شرکت به طور تصاعدی رشد کرد و به عنوان یک شرکت بزرگ و مهم در دنیا محبوبیتی جهانی یافت. در نهایت پای سونی به صنعت رو به رشد بازی‌های ویدئویی باز شد.

سونی در چند دهه مختلف تجارب شیرینی از جمله اختراع سی دی، دیسک بلو-ری و اولین نسل تلویزیون‌های LCD با نور پس زمینه LED را پشت سر گذاشته که به نوبه خود به پیشرفت صنعت لوازم الکتریکی کمک کرده است.

سونی در حال حاضر به یکی از سه تولید کننده برتر تلویزیون در سرتاسر جهان تبدیل شده که تمرکز ویژه ای بر روی گرافیک‌های پیشرفته، قابلیت‌های یک تلویزیون هوشمند و یکپارچه سازی کنسول بازی ویدئویی دارد. با این حال، به خاطر داشته باشید که ظاهر زیبا و قابلیت‌های پیشرفته مسلما قیمتی بالا را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: تفاوت مانیتور و تلویزیون

بهترین تلویزیون LG
  • LG

ال جی الکترونیک نیز به عنوان یک برند شناخته شده در جهان یک برند بزرگ سازنده تلویزیون است که بر روی ارائه تلویزیونی با کیفیت بالا اما با قیمتی پایین‌تر نسبت به سونی تمرکز دارد. تلویزیون‎‌های ال جی مناسب افرادی است که در عین آگاهی از فناوری مدرن می‌خواهند در هزینه‌ها نیز صرفه جویی کنند.

نویسنده این مقاله تلویزیون 65 اینچی LG NanoCell 85 Series را پیشنهاد می‌دهد که به عنوان یک تلویزیون هوشمند مجهز به سیستم عامل WebOS بوده و از این جهت برای پخش وایرلس بسیاری از اپلیکیشن‌های محبوب و پر طرفدار مثل نتفلیکس، Disney+ و آمازون پرایم با رزولوشن اولترا اچ دی 4k مناسب است.

ال جی الکترونیک در سال 1958 میلادی شروع به کار کرد تا فرصت خرید لوازم الکتریکی خانگی با قیمتی مقرون به صرفه را به همه علاقمندان بدهد. LG مخفف «Lucky Goldstar» بوده که از سال 1995 میلادی به بعد به ال جی تغییر نام یافت.

تمرکز ال جی همواره بر روی نوآوری و پیشرفت‌های فنی بوده و بنابراین چندان جای تعجب نیست که می‌بینیم اکثریت قریب به اتفاق تلویزیون‌های ال جی از لحاظ فناوری مدرن، گرافیک و ویژگی‌های پیشرفته با محصولات سایر رقبا مطابقت داشته یا حتی از آن‌ها فراتر می‌روند. با این حال یک تفاوت عمده وجود دارد و آن این است که قیمت محصولات ال جی نسبت به محصولات سایر برند‌های سطح بالا منصفانه تر است. این شرکت همچنان مشغول کار بر روی بهبود کیفیت سیستم عامل تلویزیون‌های هوشمند خود جهت یکپارچه سازی بهتر اپلیکیشن‌ها است.

بهترین تلویزیون سامسونگ
  • Samsung

سامسونگ به لطف خط تولید تلفن‌های هوشمند خود و در کنار آن تلویزیون‌هایی در ابعاد، ویژگی‌ها و رزولوشن مختلف، در صدر رده بندی‌های جهانی شرکت‌های الکترونیکی موفق در دنیا قرار دارد.

نویسنده این مقاله تلویزیون هوشمند 75 اینچی Crystal 4K با رزولوشن اولترا اچ دی و مجهز به سیستم الکسا آمازون را پیشنهاد می‌دهد.

سامسونگ در سال 1938 میلادی به عنوان یک شرکت تجاری در کره جنوبی ثبت شد اما اواخر دهه شصت میلادی تازه تصمیم گرفت تا دست به تولید لوازم الکتریکی بزند. سرمایه گذاری کلان سامسونگ بر روی تحقیق و توسعه در حوزه الکترونیک باعث شد تا این شرکت به یکی از بزرگ ترین شرکت‌های فعال در صنعت تولید لوازم الکتریکی تبدیل گردد.

در حالی که سامسونگ در درجه اول به خاطر تولید گوشی‌های هوشمند در سرتاسر جهان شناخته شده اما در زمینه تولید تلویزیون‌ها مدرن و پیشرفته مجهز به سیستم عامل «تایزن»، پردازنده گرافیکی Crystal 4K و دستیار هوشمند الکسا نیز به شهرت فراوانی در دنیا دست یافته است. به این ترتیب می‌توان به راحتی دستورات صوتی داد و از این ویژگی جذاب و مهم لذت برد.

بیشتر بخوانید: ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره ای ؛ دلیل واقعی جلوگیری از واردات لوازم خانگی به ایران

بهترین برند تلویزیون
  • Hisense

این شرکت چینی در زمینه تولید تلویزیون‌هایی در ابعاد متوسط و با قیمتی مقرون به صرفه برای مصرف کننده معمولی تخصص دارد. نویسنده این مقاله تلویزیون هوشمند 40 اینچی هایسنس Class H4 Series را به شما پیشنهاد می‌دهد. کاربران می‌توانند به وسیله دستگاه iOS یا اندروید خود و از طریق اپلیکیشن کنترل از راه دور تلویزیون «Roku» یا متصل کردن تلویزیون به دستیار هوشمند الکسا یا سیستم دستیار گوگل به کمک صدا تلویزیون را کنترل کنند.

هایسنس در اوایل کار و در سال 1969 میلادی به تولید رادیو می‌پرداخت تا این که در سال 1978 میلادی تصمیم گرفت اساسا بر روی تولید تلویزیون تمرکز کند. از سال 2004 تاکنون، هایسنس به بزرگ ترین تولید کننده تلویزیون در چین تبدیل شده و عمدتا به خاطر محصولات نوآورانه از جمله یک تلویزیون 3D شفاف و اولین تلویزیون واقعا 8K HDR خود در دنیا معروف است. هایسنس این تلویزیون را در سال 2020 میلادی تولید و به بازار‌های بین‌المللی عرضه کرد.

با افزایش محبوبیت هایسنس، این شرکت تلاش کرده تا با تاسیس یک کارخانه در آمریکای شمالی، کسب حق برندینگ از شارپ و خرید اکثریت سهام یک شرکت زیرمجموعه توشیبا، موسوم به «Toshiba Visual Solutions»، همچنان به تبلیغ محصولات خود در بازار جهانی ادامه دهد.

در حالی که دیگر شرکت‌های رقیب، ممکن است طیف گسترده ای از لوازم الکترونیکی را ارائه دهند، هایسنس در عرصه تولید تلویزیون تخصص دارد. مشتریان طرفدار محصولات هایسنس، احتمالا در آینده با طیف متنوعی از تلویزیون‌های هوشمند مجهز به سیستم‌های مبتکرانه از جمله سیستم عامل تلویزیون هوشمند Roku، مواجه خواهند شد.

بهترین برندهای تلویزیون
  • Toshiba

شرکت «Compal Electronics»، سازنده تلویزیون‌های توشیبا، محصولاتی با کیفیت بالا اما در عین حال با طیف متوسطی از ویژگی‌ها و قابلیت‌های مدرن را عرضه می‌کند. به همین دلیل نمی‌توان آن را در رده‌های بالای جدول قرار داد.

نویسنده این مقاله تلویزیون هوشمند 43 اینچی توشیبا را به شما پیشنهاد می‌دهد که وجود دستیار صوتی الکسا و سیستم عامل «Fire TV» در آن، امکان کشف و استفاده از اپلیکیشن‌های پخش ویدئو محبوب در دنیا را به راحتی فراهم خواهد کرد.

توشیبا از ابتدا مستقل نبود. در ادامه با ادغام «Tokyo Shibaura Denki K. K.»، «Shibaura Seisaku-sho» و «Tokyo Denki» در سال 1978 میلادی، این شرکت در نهایت «توشیبا» نام گرفت. محصولات توشیبا شامل طیف متنوعی از زیرساخت‌های صنعتی گرفته تا رمزنگاری کوانتومی می‌شوند. توشیبا در حال حاضر به یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان کامپیوتر، لوازم الکترونیکی مصرفی، لوازم خانگی و تجهیزات پزشکی در سرتاسر جهان تبدیل شده است.

در این اثناء، توشیبا تصمیم گرفت تا مسئولیت ساخت تلویزیون را به «Compal Electronics» سپرده و به آن اجازه دهد تا تلویزیون‌هایی با برند توشیبا را طراحی و تولید کند. این تلویزیون‌ها محصولاتی میان رده اما با کیفیت هستند، ولی از آن‌ جا که تنوع چندان زیادی در طراحی تلویزیون‌های توشیبا وجود ندارد، افرادی از آن‌ها استقبال می‌کنند که طراحی ساده و قیمت مناسب تلویزیون‌های این شرکت را بر دیگران ترجیح می‌دهند.

بهترین برندهای تلویزیون
  • Westinghouse

به جای رقابت با طیف گسترده ای از تلویزیون‌های سطح بالای ساخته شده توسط دیگر برند‌های حاضر در بازار، وستینگهاوس دست به تولید مجموعه محدودی از تلویزیون‌های هوشمند و استاندارد با کیفیت خوب و قیمت مناسب می‌زند.

نویسنده این مقاله تلویزیون 24 اینچی LED HD وستینگهاوس را برای استفاده در فضا‌های کوچک مثل آشپزخانه، دفتر کار یا یک تریلر پیشنهاد می‌دهد.

شرکت وستینگهاوس الکتریک در سال 1886 میلادی تاسیس شد و پس از آن بیش از یک قرن طول کشید تا به عنوان یک تولید کننده موفق لوازم الکتریکی در جهان مطرح گردد. این روند ادامه داشت تا این که تصمیمات ضعیف شرکت اعتباری وستینگهاوس منجر به وارد آمدن خسارتی یک میلیارد دلاری در سال 1990 میلادی به وستینگهاوس شد. وستینگهاوس در ادامه سهام شرکت CBS را خرید و نام خود را به «CBS Corporation» تغییر داد.

CBS Corporation سهام شرکت «Westinghouse Electric» را در سال 2006 به توشیبا فروخت. شرکت دولتی چینی «Tsinghua Tongfang» در حال حاضر مالک آن بوده و شرکت را اداره می‌کند.

با توجه به تغییر مالکیت و دگرگونی در فرآیند‌های تولید، خط تولید تلویزیون وستینگهاوس هم اکنون نسبتا محدود بوده و تنها هشت محصول را تولید می‌کند. با این حال، این تلویزیون‌ها از 19 گرفته تا 75 اینچ در دسترس هستند. تلویزیون‌های هوشمند وستینگهاوس مجهز به سیستم عامل Roku می‌باشند. در کنار آن، شرکت به تولید تلویزیون‌های HD پایه و ترکیب تلویزیون و دی وی دی نیز می‌پردازد که قابلیت پخش دی وی دی دارد.

منبع: bobvila.com