تبلیغات درون برنامه ای برای بازاریابی و برندینگ

تبلیغات درون برنامه ای

با تغییر رفتاری مصرف‌کنندگان و توسعه استفاده از تلفن‌های هوشمند و گسترش گجت‌ها و تولید انواع و اقسام اپلیکشن مخصوص تلفن همراه و تبلت، در دو بخش از بازار شاهد رشد بسیار زیادی هستیم که شامل بازار تولید و فروش اپلیکیشن و همچنین برندینگ و بازاریابی است. در همین راستا تبلیغات درون برنامه ای به یکی از محبوب‌ترین روش‌های حضور در فضای دیجیتال برای کسب و کارهای مختلف تبدیل شده است.
ما نیز در این مبحث به حوزه برندینگ و بازاریابی از طریق اپلیکیشن‌ها یا همان تبلیغات درون برنامه ای می‌پردازیم. بر اساس بررسی‌های صورت گرفته بسیاری از مشترکین کاربران دستگاه‌های هوشمند که عمدتا تحت سیستم عامل اندروید و ios می‌باشند، روزانه چندین ساعت را صرف استفاده از دستگاه خود می‌کنند. همین مسئله نشان دهنده اهمیت بالای این نوع تبلیغات در فضای دیجیتال است.

مطالعه بیشتر: همه ما تقویم بازاریابی نیاز داریم

روش های تبلیغات درون برنامه ای

روش های مختلفی برای انجام تبلیغات موبایلی وجود دارد که از شاخص‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

روش های تبلیغات درون برنامه ای

تبلیغات درون اپلیکیشن

بسیاری از اپلیکیشن‌ها و بازی‌های پر طرفدار و پرکاربردِ موجود بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرند که این امکان را برای صاحبان تجارت‌های مختلف و برندها به وجود می‌آورد که تبلیغات بنری، لینکی، آرم آگهی و … خود را در این اپلیکیشن‌ها مقابل نظر کاربران قرار گیرند. برای نمونه پس از انجام مراحل در بازی، شما یک تبلیغ را مشاهده می‌کنید یا با ورود به یک برنامه در موبایل با بنر تبلیغاتی مواجه می‌شوید.

اسپانسرینگ در برنامه های کاربردی

امکانی که بیشتر مواقع با همکاری یک شرکت تولیدکنندۀ اپلیکیشن و یک شرکت تجاری انجام می‌شود و منافع آن در ایجاد بستر انتشار انبوه بین کاربران و برندینگ برای اسپانسر می‌باشد. بسیاری از این برنامه‌ها برای تبلیغ و معرفی یک برند یا کسب و کار خاص تولید و عرضه می‌شوند.

مطالعه بیشتر: یکپارچه سازی ارتباطات بازاریابی

بازاریابی در تبلیغات درون برنامه ای

هدف از تولیدات این نوع اپلیکیشن‌ها و تبلیغات درون برنامه ای در آنها ایجاد خدمات بیشتر به مشتریان بالفعل و ایجاد انگیزه و جذب مشتریان بالقوه می‌باشد و از نمونه‌های واضح در این مورد اپلیکیشن‌های بانکی است. برای نمونه بسیاری از اپلیکیشن‌های پرداخت با انجام چند تراکنش موفق به شما جایزه می‌دهند یا در قرعه کشی‌های مختلف شرکت می‌کنید که جوایز مختلفی دارند.

مطالعه بیشتر: بازاریابی و برندینگ مخصوص کالا نیست

برندینگ کسب و کار

تولید این نوع اپلیکیشن‌ها با این هدف انجام می‌شود که هر روز کاربران بیشتری را درگیر و وابسته به استفاده از آن کنند و در طولانی مدت با ایجاد جذابیت و ارائه خدمات مفید به ایجاد یک ارتباط موثر دست یابند، که این مرحله در تبدیل کاربران به مشتریان بالقوه کمک بسزایی می‌کند. نهایتاً در صورتی که برنامه ریزی و هدف‌گذاری درستی صورت گرفته باشد، این نوع اپلیکیشن‌ها می‌توانند در Top of Mind شدن برند در ذهن مشتری و تبدیل آن به مشتری بالفعل نقش بسزایی را ایفا کند.

مزایای تبلیغات درون برنامه ای

مزایای تبلیغات درون برنامه ای

حال که با روش‌های مختلف تبلیغات درون برنامه ای آشنا شدید، نوبت به شناخت مزایای این نوع از تبلیغات نسبت به دیگر روش‌ها می‌رسد تا بهترین تصمیم ممکن را با توجه به استراتژی و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت کسب و کار اتخاذ کنید. برخی از مهمترین مزایای این نوع تبلیغ به شرح زیر است:

  • افزایش فروش و ارائه خدمات مختلف که به نوعی یکی از اصلی‌ترین اهداف هر کسب و کاری به حساب می‌آید.
  • آگاهی از برند در این تبلیغات باعث شده تا مناسب‌ترین گزینه برای برندها و کسب و کارهای نوپا در عرصه‌های مختلف باشد.
  • هدایت کاربران به صفحه یا سایت مورد نظر در تبلیغات درون موبایل به بهترین شکل ممکن صورت می‌گیرد.

انواع تبلیغات درون اپلیکیشن

تبلیغات درون اپلیکیشن

به طور کلی اجرای این نوع از تبلیغات در گوشی های هوشمند به سه روش زیر صورت می‌گیرد:

  • غیر تعاملی که در قالب یک بنر یا تصویر ساده نمایش داده می‌شود.
  • ویدیویی که محبوبیت بالایی نیز دارد، به صورت یک ویدیو در بین مراحل بازی یا برای دریافت جایزه در برنامه ها نمایش داده می‌شوند.
  • همسان که در قالب ویدیو، تصویر، متن و بسیاری دیگر با محتوای برنامه یکسان بوده و مشخص نمی‌شود که یک نوع تبلیغ است.