تبلیغات نشنال جئوگرافیک برای مشتاقان دانش

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

مجلۀ نشنال جئوگرافیک National Geographic بیش از 60 میلیون مخاطب در سراسر دنیا دارد و به 36 زبان ارائه می‌شود. در ایران نیز بیش از یکسال است که این ماهنامه باعنوان «گیتانما» با قیمت 15 هزار تومان چاپ و عرضه می‌شود.
نشنال جئوگرافیک از آخرین تحقیقات و کاوش های علمی این انجمن با نام انجمن جغرافیای ملی و یا به تصویر کشیدن دنیا به بهترین نحو و از طریق عکس‌های بی‌نظیری که در این ماهنامه به چاپ می‌رسند به تغییر در رفتار و کردار مخاطبین با محیط اطراف می‌پردازد، همچنین جهت معرفی تمامی محققان، پژوهشگران علمی و عکاسان حرفه‌ای باآخرین دستاوردهای علمی، فرهنگی، تاریخی و زیست محیطی به جهانیان می‌پردازد.
نشنال جئوگرافیک در آخرین تبلیغات چاپی خود با عنوان «اشتیاقی برای دانش» اقدام به ارائه سه طرحِ زیبای زیر کرده‌است.
نشنال جئوگرافیک در این طرح‌ها با محوریتِ علامت سوال (؟) به معرفی موضوعاتِ کلی این مجله در مورد حیات‌وحش ، علوم و تاریخ پرداخته است.
national-geo-imarketor-wild
national-geo-imarketor-past
national-geo-imarketor-history

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0
بیشتر بخوانید:  تکاپوی برندهای شوینده برای کمپین روز مادر