۱۰ راهنمای نوشتن تیترها برای تولید محتوای فراموش نشدنی – قسمت دوم

نوشتن تیتر برای محتوا
به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

در قسمت اول این مطلب، 4 راهنمایی برای نوشتن تیتر برای تولید محتوا معرفی کردیم، در این قسمت از مطلب 4 مورد دیگر را معرفی خواهیم کرد.

عناوینی بنویسید که مخاطب قادر به برقراری ارتباط با آنها باشد

افراد تنها به دنبال جمع‎‌آوری اطلاعات نیستند. آنها به دنبال محتوا با ماهیت تعاملی، سرگرم کننده و قابل درک هستند. اما چیزی که ممکن است یک خواننده را سرگرم و درگیر کند از انجام این کار برای دسته‌ای دیگر ناتوان است.

در زمان انتخاب لحن یا زبان عنوان خود به مخاطبان هدف توجه داشته باشید. بهترین عناوین به طور قدرتمندی در ذهن و قلب مخاطبان هدف طنین‌انداز می‌شوند.

چهار تکنیک بعدی ایجاد ارتباط با مخاطبان هدف را میسر می‌کنند:

5. استفاده از قافیه

استفاده از قافیه، شامل روشی برای استفاده از لغاتی است که با حروف یکسان یا صدایی یکسان آغاز می‌شوند، این روش یکی از روش‌های سبک کلاسیک ژورنالیستی محسوب می‌شود. مغز انسان علاقه‌ی زیادی به الگوها دارد و استفاده از کلمات مشابه یک الگوی بصری و شنوایی جالب ایجاد می‌کند که برای مغز خوانندگان جذابیت دارد.

مثال کاملی از این موضوع شعرها و ترانه‌هایی است که سروده شده‌اند، قطعا بسیاری از آنها را به خاطر دارید و این حس را می‌توانید در عناوین خود نیز به کار ببرید.

استفاده از قافیه تنها محدود به اشعار نیست. این ابزار می‌تواند به شکلی قدرتمند برای آراستن یک عنوان بی‌نظیر به کار برده شود. کارشناسان موسسه بازاریابی دیجیتال (The Digital Marketing Institute) در این رابطه می‌گویند:

بیشتر بخوانید:  استراتژی فروش جدید پراکتر و گمبل P&G

افراد کلمات قافیه دار را دوست دارند زیرا این کلمات به گیرایی عبارات خوانده شده می‌افزاید و چرخیدن آنها بر روی زبان را آسان‌تر می‌کنند. استفاده‌ی مناسب از قافیه می‌توانید تاثیر لطیف و قدرتمند داشته باشد.

قافیه‌های لطیف و نامحسوس می‌توانند برای هر مخاطبی به کار برده شوند. اما استفاده بیش از حد از کلمات هم‌صدا در همه جا توصیه نمی‌شود، بلکه نویسندگان می‌توانند در فضاها و پلتفرم‌‌های شادتر چنین رویکردی را داشته باشند.

6. استفاده از اعداد

مغز انسان از نظم خوشش می‌آید. استفاده از اعداد در عناوین به این میل طبیعی به نظم خدمت می‌کند. بر اساس نظر خبره بازاریابی دیجیتال، نیل پاتل:

لحاظ کردن اعداد و داده‌های مربوط به آنها در عناوین، روشی موثر برای ایجاد ارتباط بهتر با خوانندگان محسوب می‌شود. چندین موسسه پژوهشی نشان داده‌اند که عناوینی که از اعداد بهره می‌برند، تا 73 درصد مشارکت اجتماعی بیشتری را پدید می‌آورند.

جایی که از اعداد برای جلب نظر افراد استفاده می‌شود، انتظارات واضحی در مورد موارد موجود در متن ایجاد می‌شوند، همچنین سازمان‌دهی ناشی از فهرست عددگذاری شده عناوین، تاثیر قدرتمندی بر خوانندگان متون شما دارند. اعداد 5 و 10 کارآمدترین اعداد برای استفاده در عناوین محسوب می‌شوند و پس از این دو عدد، اعداد 3، 4 و 7 نیز تاثیرگذاری بالایی دارند. تلاش کنید در عنوان متن‌های خود از اعداد استفاده کنید و به زودی شما متوجه تاثیر این اعداد جادویی خواهید شد.

7. کنجکاوی افراد را برانگیزید

در عین حال که کمک عنوان و تیتر به درک ارزش محتوا توسط کاربران اهمیت دارد، نباید در تیتر به عرضه تمامی داشته‌های مقاله بپردازید. در این صورت دیگر نیازی به خواندن مقاله شما نخواهد بود. عناوینی که کنجکاوی خوانندگان را برمی‌انگیزند نوعی حس فوریت بدون ایجاد تهدید کمبود یا خطر ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید:  بیلبورد و نیازمندی‌ها را فراموش کنید؛ عصر تبلیغات دیجیتال فرا رسید!

افراد در این شرایط به خاطر کنجکاوی برای دانستن، انگیزه خواندن متن را دارند.

بنابراین، زمانی که می‌خواهید به نوشتن عناوین بپردازید، چیزهایی را برای خیال‌پردازی خواننده باقی بگذارید. یک مثال خوب از استفاده از کنجکاوی افراد تیتر مقاله با عنوان 8 اصل قدرتمند روانشناسی نهفته در طراحی محصولات  است.

8. استفاده از کلمات قدرتمند

صفت‌های قدرتمند، اسامی دقیق و افعال جالب در ایجاد عناوین مناسب بسیار اثرگذار هستند. عناوین باید دقیق باشند و همان‌طور که اشاره کرده‌ایم با موشکافی زیادی موضوع مقاله و محتوا را برسانند. هیچ جایی برای زبان ضعیف در عناوین وجود ندارد.

کلمات مثبتی نظیر “خارق‌العاده”، “تایید شده”، “چشم‌نواز” و “درخشان” همه تاثیر خارق‌العاده‌ای بر خواننده دارند. به همین ترتیب، کلماتی منفی نظیر “نفرت‌انگیز”، “فاجعه بار”، “افتضاح” و “ناراحت کننده” تاثیر بسیار بدی بر خوانندگان دارند. به طور معمول افراد کمتری علاقه به خواندن مطالبی خنثی و بدون جهت‌گیری دارند. بنابراین با استفاده از کلمات قدرتمند به درگیر کردن خوانندگان مقاله بپردازید.

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0