روزانه و کاله ؛پیشرو در دیجیتال مارکتینگ (بررسی وضعیت برندهای صنایع لبنی در اینستاگرام – دوره دوم آذر 1398)

صنایع لبنی در اینستاگرام
به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

صنایع لبنی در دیجیتال مارکتینگ وارد دوران جدیدی شده‌اند و مشغول تاخت و تاز هستند. آیمارکتور در اردیبهشت ماه به بررسی تفصیلی وضعیت برندهای لبنی در اینستاگرام پرداخت. پس از گذشت هفت ماه از انتشار آن گزارش، به بررسی دوباره وضعیت صنایع لبنی در اینستاگرام پرداختیم.
بررسی‌های آیمارکتور نشان می‌دهد که در چند ماه گذشته نگاه صنایع لبنی به شبکه‌های اجتماعی تغییر کرده و به اهمیت دیجیتال مارکتینگ در تبلیغات پی‌ برده‌اند. در این مقاله وضعیت برندها در اینستاگرام و تغییر جایگاه آن‌ها نسبت به گزارش قبلی را مرور می‌کنیم.

ردیف نام برند آدرس صفحه تعداد پست منتشر شده
تعداد فالوئر نرخ تعامل% تعداد فالوئر واقعی
1 میهن mihanfood 1,001 121,420 1.16 47,714
2 کاله kallehbrand 1,137 121,113 2.10 117,480
3 دومینو dominodairyco 2,891 61,301 0.92 15,939
4 رامک ramakdairy 1,600 41,172 15.23 * به توضیحات گزارش مراجعه کنید
5 روزانه rouzanehdairy 245 35,906 5.58 26,930
6 عالیس alisdrinks 385 34,120 2.43 22,178
7 صباح sabahdairy 300 18,291 2.32 14,450
8 پگاه pegah_dairy 135 13,650 4.96 12,695
9 هراز harazdairy 456 11,065 3.61 10,734
10 پاک pak.dairy 78 10,177 1.87 5,496
11 چوپان choopandairy 213 7,454 2.62 4,622

برترین برندها از لحاظ تعداد فالوئر

مانند بررسی دوره قبل آیمارکتور، لبنیات میهن از نظر تعداد فالوئر با 121,420 فالوئر رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
کاله اما توانسته با تمرکز بر دیجیتال مارکتینگ، افزایش فالوئر خوبی داشته باشد و با 121,113 فالوئر از رتبه سوم به رتبه دوم برسد. آیمارکتور پیش‌بینی می‌کند برند کالا در دوره بعدی به رتبه اول صعود پیدا کند و جزو برترین صنایع لبنی در دیجیتال مارکتینگ شود.
دومینو با 61 هزار فالوئر به رتبه سوم سقوط کرده است.

برترین برندها از لحاظ نرخ تعامل مخاطبان

بازاریابان دیجیتال به خوبی می‌دانند که مهم‌تر از تعداد فالوئر، نرخ تعامل مخاطبان است. نرخ تعامل به ما نشان می‌دهد که برندها چقدر توانسته‌اند مخاطبان خود را درگیر کنند و آن‌ها در صفحات خودشان نگه دارند.
روزانه با 35 هزار فالوئر در حدود 5 درصد تعامل با کاربران دارد و اول را دارد.
پگاه با نرخ تعامل 4.49 درصدی در رتبه دوم تعامل با کاربران برسد.
هراز با 3.61 درصد تعامل در رتبه سوم قرار دارد.

 عالیس برنده تبلیغات غیر دیجیتال

دیجیتال مارکتینگ عالیس

برند عالیس همزمان با کمپین بزرگ تبلیغات تلویزیونی و رادیویی خود، از صفحه اینستاگرامش و دیجیتال مارکتینگ نیز غافل نشده است. عالیس همانطور که در تبلیغاتش به ریبرندیگ روی آورده؛ به طور همزمان این فعالیت را در اینستاگرام خود انجام داده. این شرکت همچنین به غیر از دوغ، محصولات جدید دیگری از حوزه لبنیات مانند شیر، شیر نارگیل، شیر کاکائو و شیر قهوه داشته که بر روی معرفی آن‌ها تمرکز ویژه‌ای کرده است.
قدم اول این شرکت، تغییر نام پیج برند عالیس بوده و در قدم بعدی برخی پست‌های قدیمی خود را پاک کرده است. عالیس که به خوبی تاثیر دیجیتال مارکتینگ را درک کرده است، از نظر گرافیکی و موشن‌گرافی در پست‌های خود تغییرات عمده‌ای ایجاد کرده است.
این برند علاوه بر برگزاری قرعه‌کشی و مسابقه، پست‌های مسئولیت اجتماعی نیز بارگذاری می‌کند. همه این عوامل سبب شده تا جایگاه برند عالیس در اینستاگرام نسبت به رقبای تغییر چشم‌گیری کند.

فالوئرهای فیک برای میهن، دومینو و دامداران!

با وجود آنکه کارشناسان دیجیتال مارکتینگ بارها و بارها گفته‌اند که خرید فالوئر و دارا بودن فالوئرهای فیک به هیچ عنوان به برندینگ در فضای دیجیتال کمک نمی‌کند اما باز هم برخی برندهای لبنی تعداد زیادی فالوئر فیک دارند.
بررسی‌های آیمارکتور نشان می‌دهد که از 120 هزار فالوئر پیج میهن، فقط 47 هزار نفر آن واقعی هستند!
اوضاع صفحه دومینو از میهن هم خراب‌تر است و از 61 هزار فالوئر این صفحه، فقط 15 هزار نفر آن واقعی است!
دامداران هم در زمینه فالوئرهای فیک دارای جایگاه ارزشمندی است! از 24 هزار فالوئر این صفحه، فقط 8 هزار نفر آن واقعی است!

رامک از قرعه‌کشی فرار کرد و خوب کامنت گرفت!

قرعه کشی رامک

رامک بیش از یک ماه است که پست جدیدی در صفحه اینستاگرام خود نگذاشته است.این برند قرار بود نتایج قرعه‌کشی‌اش که تبلیغات وسیعی درباره آن انجام داده بود را اعلام کند.
رامک اعلام کرده بود به ده نفر از شرکت‌ کنندگان در مسابقه؛ نفری یک میلیون تومان جایزه خواهد داد. کاربران رامک به طور مداوم در کامنت‌ها از نتایج قرعه‌کشی می‌پرسند اما هیچ‌کس به آن‌ها جواب نمی‌دهد.
احتمالا به همین دلیل نرخ تعامل صفحه رامک افزایش پیدا کرده! کاربران کامنت می‌گذارند و از نتایج قرعه‌کشی می‌پرسند. در نتیجه صفحه رامک با تقریب خوبی کامنت گرفته که البته محتواهای آن زیاد قشنگ نیست!
* همین موضوع دلیل نرخ عجیب تعامل 15 درصدی رامک را توضیح می‌دهد.
پست‌های رامک معمولا 20 تا 50 عدد کامنت دریافت می‌کند اما آن پستی که رامک اعلام کرده بود می‌خواهد جایزه بدهد، در حدود 40 هزار عدد کامنت ناسزا گرفته است.
در نتیجه نرخ تعامل رامک به طور مصنوعی بالا رفته است.
اصولا نرخ تعامل نرمال برای یک صفحه بین 3 تا 7 درصد است.
اگر نرخ تعامل کم‌تر از 3 درصد باشد یعنی محتوای پیج برای درگیر کردن کاربران مناسب نیست. اگر نرخ تعامل به بالای 7 درصد برسد معمولا نشان دهنده آن است که اتفاق بدی برای آن پیج افتاده است!
مانند صفحه رامک که کاربران از خجالت رامک درآمده‌اند.

استفاده کاله از اینفلوئنسر مارکتینگ

اینفولئنسر مارکتنیگ کاله

در این چند ماهه برند کاله توانسته خودش را در دیجیتال مارکتینگ تقویت کند. به همین دلیل، هم نرخ تعامل کاربرانش افزایش یافته و هم با افزایش فالوئر رو به رو بوده است.
این برند با تمرکز بر تولید محتوای خلاقانه در اینستاگرام و همچنین استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ فعلا از سایر برندها پیش افتاده است.
کاله همچنین در پاسخ‌دهی به کاربران و انتقادهای آنان سریع و حرفه‌ای عمل می‌کند.

طوفان روزانه در دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ روزانه

کارشناسان دیجیتال مارکتینگ آیمارکتور؛ رتبه اول دیجیتال مارکتینگ در میان برندهای لبنی را به صفحه اینستاگرام روزانه اختصاص می‌دهند. این برند لایق دریافت رتبه اول صنایع لبنی در دیجیتال مارکتینگ است.
این برند از تمام امکانات موجود در اینستاگرام مانند استوری، لایو، ویدیو، پست‌های تعاملی و مسابقه، پست‌های دنباله‌دار و موزایکی، طرح‌های گرافیکی جذاب و حرفه‌ای، محتواهای هدفمند و جذاب و… استفاده می‌کند. تنها نقطه ضعف صفحه این برند عدم استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ است.

پگاه و پاک همچنان در حال و هوای قدیم!

دو برند قدیمی و سنتی لبنیات همچنان در دوران قدیم مانده‌اند. صفحه اینستاگرام پگاه هیچ تلاشی برای تولید محتوای جدید و خلاقانه نمی‌کند و هر از چند گاهی پست‌های قدیمی خود را دوباره منتشر می‌کند.
برند پاک اما مقداری بهتر از پگاه حرکت می‌کند و کمی به محتوای گرافیکی خود اهمیت می‌دهد. با این وجود پگاه نرخ تعامل بسیار خوبی دارد و نشان می‌دهد مشتریان وفاداری دارد.