صنایع غذایی در صدر قرعه‌کشی خودرو

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

نوعی طنز در میان مردم باب شده بود که داشتن خودروی پراید و یک بسته پستۀ رفسنجان نشانۀ آدم‌های مرفه است، گویا این طنز به واقیعتی تبدیل شده و مالکیت خودرو یکی از آمال مردم شده‌است و شرکت‌ها نیز در رسیدن مشتریان خود به این آرزو نهایت تلاش خود را انجام می‌دهند.
زمانی بانک تجارت با تنها قرعه‌کشی یک بنز 180میلیونی آنچنان تبلیغات گسترده‌ای را برپا کرد که همچنان در یاد مردم باقی مانده است؛ در سال 91 نیز دهکدۀ پارک آبی پارس با قرعه‌کشی سه دستگاه اتومبیل پورشه دست به یکی از پر سروصداترین کمپین‌های زمان خود زد و برای اولین بار بخش خصوصی در این سطح جای بانک‌ها را گرفت.
پورشه-پارک-آبی
اما امسال مصرف کنندگان با تبلیغات مواد غذایی تبرک هم‌وزن خانواده خود طلا گرفتند و مشتریان کلوپ گلستان پس از یکسال و نیم انتظار و افزودن امتیازات خود در قرعه کشی خوردو شرکت داده می‌شوند و فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه به‌عنوان جوایز طرح بهار تا بهار کارناوال خودرو در تهران برگزار می‌کند، ولی با این همه می‌توان رکورد سال 92 را بنام چای محسن ثبت کرد که بصورت هفتگی 15دستگاه اتومبیل جایزه داد و بلافاصله پس از پایان دورۀ اول، کمپین دوم خود را با 30 خودروی تویوتا یاریس آغاز کرده است و به فروشندگان خود (عاملین فروش) 15دستگاه وانت جایزه می‌دهد.
جوایز-محسن
به هرحال اهدای خودروی سواری به برندگان قرعه‌کشی یک تبلیغ پُرهزینه است؛ چرا که مهمتراز مبلغ جایزه، پروموت و معرفی این کمپین است که هزینه‌های زیادی دربر دارد، از بیلبوردها گرفته تا هزینه‌های بسیار زیاد تبلیغات تلویزیونی که بتوانند این پروموشن را با تأثیر بیشتری در جامعۀ مصرف‌کنندگان بسط دهند.

بیشتر بخوانید:  روغن موتور کاسترول و کمپین فوت‌خانا Castrol Footkhana

جوایز-رفاه

اما نکته اینجاست که کدام یک از روش‌های فوق بیشترین تأثیر را در ترغیب مصرف‌کننده برای خرید کالا دارد؟ وقتی شما در مدت‌های زمانی کوتاه قرعه‌کشی را انجام می‌دهید و یک برنده اعلام می‌کنید، در هزینۀ تبلیغات با رقبای خود که تا فرارسیدن زمان قرعه‌کشی مشغول معرفی پروموشن خود هستند برابر هستید، با این تفاوت که در اعلام برنده در دوره‌های کوتاه‌مدت شما تأثیری چندین برابر در ترغیب مشتری برای خرید کالا خواهید داشت تا رقیبی که وعدۀ چندین برنده را در پایان مدت پروموشن طولانی‌مدت خود می‌دهد و گاهاً از ذهن‌ها فراموش می‌شود (مگر با هزینه‌های زیاد این موضوع را مدام یادآوری کند).

چهارشنبه-پولی
به صراحت می‌توان گفت که چای محسن و چهارشنبه پولی دلپذیر با عملکردی بسیار هوشمندانۀ خود از رقبای خود پیشی گرفته‌اند و از کاربرد یک روش مارکتینگ (پروموشن دادن) در حوزه‌ای مشابه ولی با استراتژی و تفکر متفاوت، نتیجه‌ای بهتر دریافت می‌کنند.

دلیل این مدعا نیز ورود صنایع غذایی آوازه با طرح جشنوارۀ « آرزوهای بزرگ » است. همانطور که می‌دانید نوید این جشنواره با تیزر تبلیغاتی مبنی بر رویاهای دست‌یافتنی مردمی در معرض رسیدن به آرزوهایشان معرفی شد و پس از آن دیدیم که برنج آوازه نیز برای برخورداری از این روش تبلیغات و پروموشن اقدام به اهدای جایزه نقدی 110 میلیونی در هر هفته کرده‌است.

ویدئوی پیشواز طرح

avaze

البته شاید تغییر روند محصولات تبرک با جوایز ساعت 20 بصورت روزانه و به مبلغ 20000000 ريال بر همین اصل و پیروی از رقبا باشد.

لازم به‌ذکر است که این روش از اهدای جایزه الزاماً در محصولاتی که از جنس مواد غذایی یا مصرفی (FMCG) نیستند بدین قدرت تأثیرگذار و حتی مقرون به صرفه نخواهد بود.

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0