ردیابی تبلیغات آنلاین چه معیارهایی دارد؟

ردیابی تبلیغات آنلاین
به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

اکنون دیگر عصر تبلیغات دیجیتال از راه رسیده و میلیارد‌ها نفر از اینترنت برای نیل به مقاصد مختلف از جمله برقراری ارتباط، خرید، یادگیری و غیره استفاده می‌کنند. با رشد روزافزون خرید آنلاین، تبلیغات دیجیتال به یک منبع درآمد قابل توجه برای آژانس‌های تبلیغاتی تبدیل شده است. اما معیارهای موفق آمیز بودن و ردیابی تبلیغات آنلاین چه چیزهایی هستند؟

اگر در بازی تبلیغات مبتدی هستید، ممکن است اوایل کار همه چیز کمی خسته کننده به نظر برسد. با این حال، قبل از شروع کار مدیران و دست اندرکاران وبسایت شرکت‌ها باید موفق به درک کامل عوامل مختلف تاثیرگذار بر روی آگهی‌های تبلیغاتی قرار داده شده در وبسایت خود شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چند معیار مهم برای پیگیری تلاش‌های صورت گرفته و ردیابی تبلیغات آنلاین، ادامه مطلب را بخوانید.

CPM چیست؟

به عبارت «هزینه به ازای هر یک میلیون بار»، عبارت «هزینه به ازای هر هزار بار نمایش» نیز اطلاق می‌گردد. در تعریف آن کافیست بگوییم که CPM همان هزینه‌ای است که سفارش دهنده آگهی تبلیغاتی به ازای هر 1000 بازدید از آگهی تبلیغاتی خود در وبسایت شرکت پرداخت می‌کند.

برای درک بهتر CPM، اجازه بدهید به توضیح مفهوم کسب درآمد از طریق تبلیغات بپردازیم. برای مثال تبلیغی را در نظر بگیرید که در یک وبسایت پرترافیک قرار داده شده است. هنگامی که آگهی تبلیغاتی به مرز 1000 بازدید (نمایش) رسید، سفارش دهنده آگهی تبلیغاتی مبلغ مشخصی را به ناشر وبسایت پرداخت می‌کند. این مبلغ مقرر CPM نامیده می‌شود.

بیشتر بخوانید:  کمپین رستوران مک دونالد : برای ثبت لحظات خوب نیازی نیست صبر کنید

CPM یک معیار استاندارد برای تعیین هزینه‌ و بهای تبلیغات به شمار می‌رود. برای محاسبه هزینه یک کمپین تبلیغاتی با در نظر گرفتن نرخ CPM، باید تعداد کل دفعات نمایش پخش آگهی تبلیغاتی در نرخ CPM را ضرب و سپس نتیجه را تقسیم بر 1000 کنید.

تفسیر CPM

CPM می‌تواند تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند منطقه جغرافیایی، میزان استفاده از آگهی تبلیغاتی، قابلیت مشاهده آگهی تبلیغاتی، دستگاه مورد استفاده، تعداد آگهی‌های تبلیغاتی موجود در صفحه و غیره قرار بگیرد. برای این که بفهمید آیا CPM برای شما مفید خواهد بود یا خیر، باید به نکات زیر توجه کنید.

  1. داده‌های مربوط به عملکرد سابق خود را تجزیه و تحلیل کنید
  2. به مقایسه نتایج حاصله با میانگین بازار بپردازید
  3. به درک درستی از تاثیر CPM بر روی بازگشت سرمایه (ROI) دست یابید

بر اساس نتایج، ممکن است به این نتیجه برسید که آیا رویکرد CPM برای تلاش‌های تبلیغاتی شما مناسب است یا خیر؟

CPM کم شاید نشان از کیفیت پایین وبسایت شما داشته باشد. با این حال، اگر برآورد‌ها درست عملی نشد و به اندازه کافی آگهی تبلیغاتی فروش نداشت، CPM زیاد ممکن است منجر به کسب درآمد بیشتری نشود.

CPM برای ناشران به چه معناست؟

CPM به عنوان یک مدل قیمت گذاری سودده برای فضا‌های تبلیغاتی و ناشران عمل می‌کند. از طریق CPM، هر آگهی تبلیغاتی صرف نظر از اقدام کاربر، جواب می‌دهد. CPM در ادامه پیش بینی میزان درآمد حضور در دنیای تبلیغات را برای ناشران آسان می‌کند.

از آنجا که تعداد دفعات نمایش آگهی تبلیغاتی فاکتور‌هایی ملموس به حساب می‌آیند، مدل قیمت گذاری میدان دید بهتری را به ناشر و تبلیغ کننده کالا یا خدمات ارائه خواهد داد.

بیشتر بخوانید:  پنیر سنتی میهن ، پنیر لیقوان تبریز و جنجال « دستپخت »

اهمیت CPM نزد تبلیغ کنندگان چقدر است؟

CPM برای تبلیغ کنندگان و پلتفرم های تبلیغاتی آنلاین نیز مهم است. CPM به آن ها کمک می‌کند تا بفهمند چند نفر محصولات یا خدماتشان را مشاهده کرده‌اند. در ادامه می‌توانند متوجه شوند تا با یک بودجه مشخص محدوده دسترسی برند چقدر است. تبلیغ کنندگان می‌توانند با ترکیب CPM و معیار‌های دیگری مثل CTR و نرخ تبدیل، وضعیت سرمایه گذاری خود در یک وبسایت خاص را ارزیابی کنند.

CPC (هزینه به ازای هر کلیک)

حالا که با مفهوم CPM آشنا شدیم، معیار مهم بعدی CPC است. CPC به عبارتی همان هزینه ایست که به ازای هر بار کلیک پرداخت می‌شود. در این مدل تبلیغات دیجیتال، تبلیغ کننده به ازای هر بار کلیک بر روی آگهی تبلیغاتی خود در وبسایت یا اپلیکیشن ناشر، هزینه ای را به او می‌پردازد.

دو شکل CPC در دنیا وجود دارند که عبارتند از:

CPC با نرخ ثابت: در این فرم CPC ناشر و تبلیغ کننده هر دو پیشاپیش بر روی نرخ ثابتی به ازای هر کلیک با یکدیگر توافق می‌کنند. در این راستا، کلمات کلیدی بسیار پر طرفدار دارای نرخ ثابت بالا تری نسبت به عبارات مرتبط با آمار جستجوی کمتر هستند.

CPC مبتنی بر قیمت پیشنهادی: گوگل ادز (Google Ads) محبوب ترین شکل CPC مبتنی بر قیمت پیشنهادی به شمار می‌رود. در این رویکرد، تبلیغ کننده حد اکثر هزینه ای که توان پرداخت آن را دارد، برای هر کلیک می‌پردازد. هر چه این مبلغ بیشتر باشد، شانس نمایش آگهی تبلیغاتی در صفحه (یا همان رتبه آگهی تبلیغاتی) بالاتر خواهد رفت.

بیشتر بخوانید:  کمپین تبلیغاتی waze برای روز جهانی زن

CPC هم برای ناشران و هم برای تبلیغ کنندگان کالا و خدمات مفید است. وقتی CPC خوبی دارید، ناشران می‌توانند از ترافیک مرتبط با وبسایت‌هایشان اطمینان یابند. تبلیغ کنندگان معتقدند CPC منصفانه و سودمند است زیرا آن‌ها فقط به ازای تک تک بازدید کنندگان از صفحه landing خود هزینه پرداخت می‌کنند.

CPA (هزینه به ازای هر اقدام)

CPA را می‌توان هزینه یا پرداختی به ازای عملکرد (PPM) نیز نامید. مدل تبلیغاتی فوق به ناشران این امکان را می‌دهد تا وقتی کاربر بر روی تبلیغی در وبسایت یا اپلیکیشن خود کلیک کرد و اقدامی را انجام داد، پول دریافت کنند.

این اقدام ممکن است خرید، طرح درخواست، پر کردن فرم و غیره را در بر گیرد. برای یک CPA خوب، محتوای شما باید تناسب زیادی با آگهی تبلیغاتی و مخاطب هدف داشته باشد. استفاده از مدل CPA ریسک بالایی دارد اما در عین حال می‌تواند برای ناشر نیز بسیار سودمند واقع شود.

CPA یک معیار ردیابی تبلیغات آنلاین است که شبیه به بازاریابی پورسانتی یا همکاری در زمینه فروش (affiliate marketing) عمل می‌کند. این یک رویکرد کم خطر برای تبلیغ کنندگان به حساب می‌آید. CPA را می‌توان از طریق تقسیم کل هزینه تبلیغات بر کل تبدیل‌های منسوب و مرتبط به دست آورد.

لینک منبع: techbullion.com

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0