نگاهی به اینفلوئنسر مارکتینگ از گذشته تا کنون + اینفوگرافیک

در طول تاریخ، همواره کمپانی‌های موفق از قدرت نفوذ سلبریتی‌ها برای تاثیرگذاری بیشتر بر فروش خود استفاده می‌کردند. سلبریتی‌ها به دلیل شهرت و عموماً محبوبیت بالایی که بین افراد جامعه دارند، گزینه بسیار مناسبی برای استفاده‌های تبلیغاتی محسوب می‌شوند.
قشرهای متفاوت جامعه با توجه به گروه سنی، جنسیت، تحصیلات و بسیاری عوامل دیگر به گروه خاصی از سلبریتی‌ها علاقه نشان می‌دهند که کمپانی‌ها باید با هوشمندی با توجه به مخاطبان خود، از این سلبریتی‌ها به عنوان نماد تبلیغاتی و یا سفیر برند استفاده کنند.

برخی از این افراد مشهور در چند شبکه اجتماعی به صورت موازی فعالیت دارند و برخی نیز تنها به یک مورد بسنده کرده‌اند. اما موضوعی که اخیراً مورد توجه کمپانی‌های بزرگ و کوچک قرار گرفته است استفاده از افراد محبوب در شبکه‌های اجتماعی یا اینفلوئنسر ها است.

در عصر حاضر با توجه به طلوع روند دیجیتال مارکتینگ برای تبلیغات نیازی نیست حتماً هنرپیشه، ورزشکار و یا فرد تحصیلکرده و خاصی در جامعه باشید.
داشتن یک صفحه پرمخاطب در شبکه‌های اجتماعی، ارسال مرتب پست‌های گوناگون و عکس یا ویدیوهای جذاب، ارتباط ساده و صمیمی با مخاطبان و جلب اعتماد آن‌ها از خصوصیات اینفلوئنسر است که به خوبی توانسته‌ در عرصه تبلیغات گوی سبقت را از روش‌های سنتی برباید.
این موضوع در حوزه بازاریابی دیجیتال با نام اینفلوئنسر مارکتینگ شناخته می‌شود. مبحثی که در ایران نیز همچون سایر نقاط جهان در حال ترند شدن است و در هر کمپین دیجیتال جای پای اینفلوئنسرها قابل مشاهده است.

در این اینفوگرافیک، سیر تکاملی اینفلوئنسرها و تاثیر آن‌ها در موفقیت برندها در شبکه‌های اجتماعی را مشاهده می‌کنید: