رابطه عجیب نوید محمدزاده با سن ایچ و دستمزد 800 میلیونی! (بررسی وضعیت برندهای آبمیوه در فضای آنلاین – دوره دوم – خرداد 1399)

برند آبمیوه سن ایچ و تبلیغ نوید

برند آبمیوه سن ایچ با انتخاب نوید محمدزاده به عنوان سفیر برند خود، دور جدیدی از برندینگ را آغاز کرده است. از سوی دیگر رانی ، مرحله جدید قرعه‌ کشی خود را آغاز کرده که BMW نیست اما جذاب است! سان استار و سانی نس هم تغییری در حال و هوای اینستاگرام خود داده‌اند و کاملا مشخص است که برای تابستان و فصل گرما آماده شده‌اند!

پیشنهاد می‌کنیم گزارش قبلی آیمارکتور با عنوان: رانی پیشتاز اینستاگرام، گرافیک مصنوعی آیسی مانکی و علاقه سن ایچ به بیلبورد!

در این مقاله 10 برند مشهور آبمیوه از نظر فعالیت در اینستاگرام مورد بررسی قرار دادیم که نتایج جالبی به دست آمد. پیشنهاد می‌کنیم حتما این مقاله را بخوانید.

ردیف نام برند آدرس صفحه تعداد پست منتشر شده تعداد فالوئر نرخ تعامل% تعداد فالوئر موثر
1 رانی ranimania 461 114,168 2.36 % 80,959
2 سن ایچ sunichlife 650 50,114 2.36 % 34,169
3 سان استار sunstarjuice 723 37,588 7.63% 34,169
4 آیسی مانکی icymonkeydrink 613 35,404 1.5% 18,056
5 شادلی shadlee.juice 151 32,134 3.82 % 26,349
6 تکدانه takdanehco 637 30,130 1.77 % 21,392
7 گلشن golshanjuice 823 29,940 1.6% 15,269
8  سانی نس sunnynessjuice 191 17,577 4.66% 15,819
9 سان تاپ suntop.iran 36 269
10 ساندیس (پاکدیس) pakdisco 2 128

برترین برند آبمیوه از نظر تعداد فالوئر

  1. رانی
  2. سن ایچ
  3. سان استار

برترین برند آبمیوه از نظر تعداد فالوئر واقعی

بررسی‌های آیماکتور نشان می‌دهد که این سه پیج، دارای بیشترین تعداد فالوئر واقعی هستند:

  1. سان استار
  2. سانی نس
  3. سن ایچ

سن ایچ جان، این چه کاری بود؟

سن ایج بعد از مدت‌ها تبلیغات یکنواخت، ناگهان دست به یک حرکت عجیب زده و نوید محمدزاده را به عنوان سفیر برند خود انتخاب کرده است. آیا انتخاب درست بوده؟ آیا اختصاص دادن حدود 800 میلیون تومان به نوید محمدزاده،  برای برند اتو کشیده‌ای مثل سن ایچ ، از نظر مارکتینگ صحیح بوده؟ در این رابطه روزنامه «هفت صبح» نوشته:

  1. نمی‌دانیم ایده مدیران سن ایچ چه بوده که تصمیم گرفته‌اند از نوید محمدزاده برای تیزر تبلیغاتی خود استفاده کند. شاید مسئله بودجه در میان بوده و یا شاید مسئولان مارکتینگ این برند خوشنام، تصمیم گرفته‌اند از تبلیغات «پپسی» و «پله»، الگو بگیرند. البته برخی شایعات می‌گویند نهایت بودجه سن ایچ برای این تیزر تبلیغاتی یک میلیارد تومان بوده و به دنبال گزینه‌هایی مانند پرویز پرستویی و رضا کیانیان بودند که آن‌ها حاضر نشدند با این رقم در تیزر تبلیغاتی سن ایچ حاضر شوند. در نتیجه پس از بررسی‌های مختلف و البته رد شدن چند گزینه از سوی وزارت ارشاد، به نوید محمد زاده رسیدند با مبلغی در حدود 700، 800 میلیون تومان.
  2. نوید محمدزاده در این تبلیغ یک دقیقه‌ای با استانداردی اینستاگرامی در تقلیدی حرفه از یک تیزر تبلیغاتی مشهورخارجی حاضر شده است. البته در آن تبلیغ خارجی، یک سوپر استار و مدل هالیوودی زن از ماشین پیاده می شود، در حالی که دوربین روی ساق پاهای او است و درمیان عکاسان مشتاق از روی فرش قرمز عبور می‌کند اما مثل نوید محمدزاده وارد اتاق گریم نمی‌شود و آب میوه هم نمی‌نوشد. گویا خلاقیت تبلیغ سن ایچ در این است که حضور نوید محمدزاده کمکرنگ باشد و در آن دیالوگی نداشته باشد.(البته این هم تقلیدی است).

رانی و باز هم قرعه کشی

  • برند آبمیوه رانی به خوبی توانسته قرعه‌کشی‌های خود را مدیریت کند و بر خلاف قرعه‌کشی‌های دیگر، با حاشیه‌های بسیار کم‌تری رو به رو شده. این برند با شفاف سازی کامل، جایزه BMW‌ خود را اهدا کرد و حالا توانسته اعتماد و وفاداری مشتریان را به دست آورد.
  • همین موضوع باعث شده تا رانی با هوشمندی، سریعا کمپین دوم خود را اجرا کند تا فالوئرهای خود را نگه دارند. در این کمپین، هر هفته ۵٠ جایزه یک میلیون تومانی و ٢ جایزه ٣٠ میلیون تومانی به مصرف کنندگان داده می‌شود.
  • البته توجه‌ رانی نسبت به کیفیت طرح‌های گرافیکی‌اش افت کرده و مانند سابق به الگوهای زیبایی شناختی خود اهمیت نمی‌دهد. این نکته نه تنها برای رانی، بلکه برای همه برندهایی که قرعه‌کشی‌های بزرگ دارند، صدق می‌کند و پس از مدتی نسبت به جنبه‌های بصری صفحه خود بی توجه می‌شوند. صفحه‌های میهن، طبعیت، دبش و… نمونه‌هایی از این موضوع هستند. می‌توان نتیجه گرفت تبلیغات سنتی و قرعه‌کشی‌ها، برندها را در دیجیتال مارکتینگ تنبل می‌کند. زیرا برندها بدون آنکه هیچ تلاشی انجام دهند، فالوئر زیادی کسب می‌کنند و در نتیجه فرصت رسیدگی به صفحه خود را ندارند.

برند آبمیوه رانی و قرعه کشی

تخت گاز سان استار و سانی نس

همانطور که در گزارش قبلی پیش‌بینی کرده بودیم، دو برند سان استار و سانی نس که برای یک هلدینگ هستند، با توجه به هدف‌گذاری خوب خود در دیجیتال مارکتینگ، به جایگاه بهتری رسیدند. سان استار از نظر تعداد فالوئر توانسته از برند آیسی مانکنی جلو بزند و سانی نس نیز در حال پیشرفت است.

این دو برند آبمیوه بر خلاف سن ایچ، از سفیران برند مناسبی استفاده کرده‌اند که فضای انرژیک و جوانانه سان استار و سانی را به مخاطبان منتقل می‌کند. روزنامه «هفت‌ صبح» درباره استفاده سیروان، زانیار و گلزار در تبلیغات این برندها، اینگونه نوشته است:

  • سان استار با هوشمندی بالا به دنبال یک چهره مشهور رفت و قمار بزرگی انجام داد که موفق از آب درآمد.

  •  شایعه است که منفعت مالی این قرارداد برای سیروان در حدود 5 میلیارد تومان در سال است.
  • برند سانی نس دقیقا زمانی به سراغ گلزار رفت که ایده همکاری سان استار با سیروان جواب گرفت.
  • قرارداد سانی نس و گلزار در سال 1396 شروع شد و تا سال گذشته هم ادامه داشت. اولین حضور گلزار برای سانی نس تقریبا همزمان شد با اکران فیلم سلام بمبئی. به همین دلیل قیمت گلزار بالا بود و امکان همکاری همه جانبه وجود نداشت. شایعه شده گلزار در آن زمان برای چند فریم عکاسی و چند ثانیه حضور در تیزر تبلیغاتی این برند، مبلغی در حدود یک میلیارد تومان دریافت کرده بود.

 

View this post on Instagram

 

. بیا امروز از چیزهای خوب حرف بزنیم. بیا سعی کنیم این حس دلچسب حالاها یادمون نره. بی‌خیال دنیا شیم و فقط از چیزهایی حرف بزنیم که ما رو به خنده می‌ندازه. بیا به همه چیز بخندیم. بیا انقدر مسخره‌بازی کنیم که صورتمون قرمز شه و قفسه سینه‌مون از خنده درد بگیره. بیا از چیزهایی که دوست داریم حرف بزنیم. از طعم بلوبری و مزه‌های فراموش‌نشدنی. بیا از آرزوهامون بگیم. بیا تا صبح همین‌جا بمونیم و فقط حرف بزنیم. بذار امروز همه چیز خوب باشه، بهتر از چیزی که واقعا هست. . موزیک پیشنهادی: سیروان خسروی – این حس نابه . #سان_استار #sunstarjuice #blueberry #بلوبری #night

A post shared by SunStar ⭐️ سان استار (@sunstarjuice) on

حرکت آرام و پیوسته برند آبمیوه گلشن

برند آبمیوه گلشن همچنان به حرکت خوب و آرام خود در دیجیتال مارکتینگ ادامه می‌دهد. صفحه اینستاگرام این برند از نظر گرافیکی دلنشین است و در زمینه انتشار پست‌ و استوری‌های تعاملی، هدفمند و خلاقانه عمل می‌کند.

آیسی مانکی بی‌حال شده

برند آبمیوه آیسی مانکی برنامه مشخصی برای پیج خود ندارد و همچنان اصرار دارد که از همان طرح‌های گرافیکی مصنوعی و پست‌های بدون کشش استفاده کند. همین موضوع باعث شده تا رشد فالوئر این برند کم شود و نتواند جایگاه مطلوب خود را استفاده کند.

تکرار برای برندهای دیگر آبمیوه

می‌توان گفت برندهای دیگر مانند شادلی، تکدانه، سان تاپ و ساندیس، عملکرد چندان موفقی در حوزه آنلاین نداشته‌اند.