چند معیار مهم برای تحلیل سایت در الکسا

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

تهیه و تحلیل گزارش‌های عملکردی از الزامات استراتژی‌های موفق دیجیتال مارکتینگ هستند. معیارهایی که جایگاه شما در رقابت با رقیبان مشخص می‌کنند به شما کمک می‌کنند تا متوجه فاصله خود با اهداف بشوید، زمینه‌های بهبود را شناسایی کنید و متوجه شوید که کدام اقدامات شما تا الان نتیجه مثبت داشته‌اند تا آن‌ها را ادامه و سرمایه‌گذاری بیشتری روی آن‌ها انجام دهید. ابزارهای زیادی برای تحلیل سایت وجود دارند که یکی از محبوبترین این ابزارها الکسا است. در ادامه این مقاله قصد داریم با معیارهای مهم تحلیل سایت در الکسا آشنا شویم.

معیارهایی که باید برای ارزیابی جایگاه خود در رقابت با رقیبان مورد بررسی قرار دهید، تا حد زیادی به طبیعت کسب و کار شما ارتباط دارند. شما در ابتدا باید مشخص کنید که کدام معیارها بهتر می‌توانند موفقیت نسبی شما را توضیح دهند و پس از آن به طور مستمر آن‌ها را تحت نظارت داشته باشید و تلاش خود را برای بهبود آن‌ها انجام دهید.

چنانچه می‌خواهید در فضای دیجیتال مارکتینگ فعالیت کنید، می‌توانید از خدمات آژانس دیجیتال مارکتینگ لاوان بهره مند شوید و برای مشاوره با شماره ۸۸۸۷۰۷۲۲ تماس بگیرید.

 معیارهای مهم برای تحلیل سایت در الکسا

  • رتبه الکسا

هر چه کسب و کار شما رشد می‌کند، جایگاه بهتری در فضای مجازی پیدا می‌کند، یکی از معیارهایی که می‌تواند جایگاه شما را نسبت به رقبا مشخص کند رتبه الکسا است. رتبه الکسا معیاری است که عملکرد سایت شما را با رقیبان شما مقایسه می‌کند. هر چه رتبه الکسای سایت شما بهتر باشد سایت شما از نظر تأثیرگذاری روی مخاطبین موفق‌تر است؛ ترافیک زیادی دارد و تعداد زیادی از صفحات آن مورد بازدید مراجعیت واقع می‌شوند و بازدیدکنندگان تعامل خوبی با سایت برقرار می‌کنند.

تحلیل سایت در الکسا ، پایش مستمر رتبه الکسا و سعی برای ارتقاء آن به این معنی است که می‌توانید به صورت هدفمند برای ارتقاء وضعیت کسب و کار خود در فضای اینترنت تلاش کنید.

اگر رتبه الکسای بهتری داشته باشید، نمایش بهتری در نتایج جستجوی گوگل خواهید داشت و بدین ترتیب ترافیک ارگانیک بیشتری جذب وبسایت شما خواهد شد.

برای بررسی رتبه و تحلیل سایت در الکسا می‌توانید از سرویس رایگان Site Overview Tool استفاده کنید. برای دریافت آمار دقیق‌تر از وضعیت عملکرد وبسایت خود می‌توانید با پرداخت هزینه، از طرح‌های پیشرفته‌تر الکسا استفاده کنید و وضعیت عملکرد وبسایت را در معیارهای دیگر نیز ببینید. از سایر معیارهای در دسترس در قسمت رایگان الکسا، می‌توان به تعداد صفحات مشاهده شده توسط کاربران، بانس ریت، مدت زمان حضور بازدیدکننده در وبسایت، میزان ترافیک ناشی از جستجو در موتورهای جستجو و مورادی از این دست اشاره کرد.

تحلیل سایت در الکسا

  • تعداد بک لینک هایی که به سایت شما ختم می‌شوند

یک معیار دیگر که برای ارزیابی رقابت‌پذیری وبسایت به آن نیاز دارید تعداد بک لینک هایی است که به سایت شما ختم می‌شوند. بک لینک ها بخش مهمی از استراتژی سئو هستند. موتورهای جستجو مثل گوگل معمولاً به سایت‌هایی که بک لینک های بیشتری دارند، رتبه و امیتاز بهتری می‌دهند. شما با پایش تعداد بک لینک های سایت خود متوجه خواهید شد که سایتتان چقدر توانسته به عنوان یک منبع مورد وثوق سایت‌های دیگر مطرح شود و از این طریق سئوی خود را بهبود دهید.

برای تحلیل بک لینک ها لازم است از ابزار Sites Linking In Tool الکسا استفاده کنبد. این ابزار به شما گزارش می‌دهد که چند سایت به شما بک لینک داده‌اند و رتبه الکسای آن‌ها چیست. رتبه الکسای هر سایت به شما کمک می‌کند تا ارزش هر بک لینک را بسنجید، چرا که بک لینک از سایت‌های با رتبه بالاتر، ارزشمندتر خواهد بود.

شما برای دریافت گزارش بک لینک ها می‌توانید از ابزارهای دیگر مثل گوگل سرچ کنسول نیز استفاده کنید اما ابزار الکسا با فراهم کردن رتبه الکسای سایت بک لینک دهنده به شما، گزارش کاملتری در اختیارتان می‌گذارد. البته این ابزار به صورت رایگان در دسترس نیست.

مطالعه بیشتر: نکات مهم تحلیل داده های بازاریابی

  • تعداد بک لینک های سایت‌های رقیب

یک معیار کلیدی دیگر برای ارزیابی تحلیل سایت در الکسا تعداد بک لینک های سایت رقیب است. از آنجایی که هدف شما رقابت بهتر با سایت‌های مشابه است، دانستن تعداد و کیفیت بک لینک رقبا نیز برای شما مهم خواهد بود. شما باید از نظر کیفیت و تعداد بک لینک‌ها با رقبای خود برابر بوده و یا از آن‌ها بهتر باشید. از این رو مهم است که وضعیت بک لینک رقبای خود را نیز مورد بررسی قرار دهید. برای بررسی وضعیت بک لینک رقبا می‌توانید از ابزار Competitor Backlink Checker الکسا استفاده کنید و از وضعیت بک لینک های 10 وبسایت رقیب که مدنظر دارید باخبر شوید. البته این ابزار به صورت رایگان در دسترس نیست.

این گزارش، می‌تواند به یک برنامه عملیاتی برای شما تبدیل شود. شما با مشاهده لیست سایت‌هایی که رقبایتان از آن‌ها بک لینک دریافت کرده‌اند، می‌توانید سایت‌های بالقوه برای بک لینک سازی خود را شناسایی کنید و برای دریافت بک لینک از این سایت‌ها و رقابت مؤثر با رقبایتان برنامه‌ریزی کنید.

تحلیل سایت در الکسا

  • سهم ترافیک شما از جستجوی هر کلمه کلیدی

یک معیار کلیدی دیگر برای ارزیابی تحلیل سایت در الکسا در رقابت با سایرین، سهم ترافیک شما از جستجوی هر کلمه کلیدی (Share of Voice ) است. این معیار به شما نشان می‌دهد که چند درصد از ترافیک حاصل از جستجوی هر کلمه کلیدی به سایت شما ختم می‌شود. در نسخه رایگان الکسا می‌توانید چند کلمه کلیدی را از این منظر ببینید اما برای دستیابی به لیست کاملتر کلمات کلیدی نیاز به تهیه اکانت الکسا خواهید داشت.

همچنین لازم به ذکر است که برای تحلیل هر چه بهتر وضعیت رقابت سایت خود با سایر رقبا می‌توانید وضعیت رقبای خود را نیز در این معیار در مورد کلمات کلیدی مختلف ببینید.

  • سایر معیارهای مهم

معیارهای مهم برای ارزیابی رقابت‌پذیری وبسایت معمولاً شامل معیارهای تعامل کاربران نیز می‌شوند. این موارد برای الگوریتم‌های رتبه‌دهی موتورهای جستجو مثل گوگل بسیار مهم هستند. اگر بخواهیم مهم‌ترین معیارهای سنجش تعامل کاربران با وبسایت را معرفی کنیم به لیست زیر می‌رسیم:

  • تعداد صفحاتی که هر بازدیدکننده از آن‌ها بازدید کرده است
  • بانس ریت
  • مدت زمان حضور هر بازدیدکننده در وبسایت
  • مجموع تعداد تمام بازدیدها از صفحات مختلف سایت
  • کاربران یکتا

از میان این معیارهای تحلیل سایت در الکسا سه معیار اول از طریق نسخه رایگان الکسا در دسترس هستند ولی برای ارزیابی و اطلاع از دو معیار آخر باید اکانت غیررایگان الکسا داشته باشید.

اگر نمی‌دانید از کجا شروع کنید و هیچ ایده‌ای برای افزایش ترافیک سایت‌تان ندارید به شرکت تبلیغاتی لاوان با شماره ۸۸۸۷۰۷۲۲ تماس بگیرید و از همکاران ما در آژانس مارکتینگ لاوان مشاوره بگیرید.

منبع:

https://blog.alexa.com/competitive-metrics/

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0