مقایسه روند محبوبیت سرویس های درخواست تاکسی اینترنتی

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

در شهریور سال 93 بود که اولین سرویس درخواست تاکسی اینترنتی ایران با نام تاکسی یاب که بعدها به اسنپ تغییر نام داد، در مناطقی از تهران شروع به کار کرد. امروز پس از گذشت حدود 5 سال از آن روزها، این سرویس‌ها به بخش جدایی ناپذیر زندگی شهری در شهرهای مختلف ایران تبدیل شده‌اند و شرکت‌های زیادی نیز در این حوزه با هم به رقابت می‌پردازند. اما از میان تمام این شرکت‌ها رقابت اصلی بین دو شرکت اسنپ و تپسی است که در شهرهای زیادی به ارائه خدمات می‌پردازند. عمده سهم بازار برای همین دو رقیب است و طبق آمار دانلود برنامه‌ها مشخص است که اسنپ دست بالا را دارد. اما هدف ما در این مقاله بررسی روند محبوبیت سرویس های درخواست تاکسی است که از قضا بیانگر رشد محبوبیت تپسی است.

برای مقایسه اسنپ و تپسی می‌توانید به مقاله مقایسه بین تعداد کاربران و قابلیت‌های اسنپ و تپسی مراجعه کنید.

چهارمین دوره نظرسنجی پرکاربردترین سرویس درخواست تاکسی اینترنتی در آیمارکتور

ما در آیمارکتور از خرداد ماه 96 به صورت دوره‌ای نظرسنجی‌هایی را از کاربران شبکه‌های اجتماعی آیمارکتور انجام دادیم که نتایج آن برای چهار دوره که دوره چهارم آن مربوط به مرداد 98 است، در نمودار زیر مشاهده می‌کنید.

روند محبوبیت سرویس های درخواست تاکسی اینترنتی

افزایش سرعت رشد محبوبیت تپسی در آخرین دوره نظرسنجی

به نظر می‌رسد رشد محبوبیت تپسی سرعت بیشتری گرفته است. شاید یکی از مهم‌ترین دلایل این افزایش محبوبیت، کاهش محبوبیت اسنپ بوده، چرا که در ماه‌های اخیر بحث تذکر راننده اسنپ به مسافر به علت عدم رعایت حخجاب اسلامی و اتفاقات بعد از آن باعث شد کمپین‌هایی برای تحریم اسنپ در شبکه‌های اجتماعی به راه بیفتند که با توجه به نتایج نظرسنجی این دوره آیمارکتور ظاهراً چندان هم بی‌تأثیر نبوده‌اند.

بیشتر بخوانید:  مقایسه پلتفرم های نمایش‌های خانگی فیلم و سریال در ایران؛ فیلیمو یا نماوا

این مسئله اهمیت توجه بیشتر این برندها به مسئله روابط عمومی و واکنش به مسائل اجتماعی را نشان می‌دهد، چرا که به اذعان بسیاری از کارشناسان، اسنپ نتوانست به جنجال ایجاد شده در شبکه‌های اجتماعی واکنش مناسبی نشان دهد. این عملکرد نامطلوب تیم روباط عمومی اسنپ با کمپین تبلیغاتی هوشمندانه تپسی همراه شد که با شعارهای تبلیغاتی مختلف اعلام می‌کرد که در هر صورت مسافر را به مقصد خواهد رساند. کمپینی که هدف آن معرفی تسهیلات برای مسافران دارای معلولیت بود ولی همزمانی آن با ترند شدن تحریم اسنپ آن را به یک پاتک هوشمندانه تبدیل کرد.

در پایان اگر تجربه مثبت یا منفی در استفاده از هر یک این سرویس‌ها داشته‌اید با ما به اشتراک بگذارید.

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0