چهار استراتژی یافتن اینفلوئنسر اینستاگرام برای همکاری

اینفلوئنسر اینستاگرام
به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0

اینستاگرام به گواه بسیاری از تحقیقات بهترین شبکه اجتماعی برای اجرای کمپین‌های اینفلوئنسر مارکتینگ است. البته در ایران با توجه به محدودیت دسترسی به سایر شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام تقریباً تنها گزینه پیش رو است. اینفلوئنسر اینستاگرام می‌تواند تعامل بسیار نزدیکی با فالوئرهایش داشته باشد و آن‌ها را به مشتریان وفادار برند تبدیل کند.

طبق آمار نرخ تعامل اینفلوئنسرها در اینستاگرام بالاتر از سایر شبکه‌های اجتماعی است. اما برای دستیابی به نتایج مناسب لازم است در یافتن اینفلوئنسر اینستاگرام دقت کافی داشته باشید و با کسی همکاری کنید که بیشترین همسویی را با اهداف کمپین شما داشته باشد. یکی از مطالبی که پیش از شروع کمپین خود باید مورد توجه قرار دهید این است که از وقوع اشتباهات متدوال در اینفلوئنسر مارکتینگ در کمپین خود پیشگیری کنید.

در ادامه چهار استراتژی معرفی می‌کنیم که با استفاده از آن‌ها می‌توانید اینفلوئنسر مناسب را برای همکاری در کمپین خود پیدا کنید و بهترین نتیجه ممکن را از کمپین خود بگیرید.

1) اهداف کسب و کار خود را مد نظر داشته باشید

قبل از اینکه سراغ معیارهای بررسی و ارزیابی اینفلوئنسر اینستاگرام مثل تعداد فالوئرها و نرخ تعامل فالوئرها بروید، بهتر است در مورد اهداف کسب‌وکار خود به نتیجه دقیق برسید. به این فکر کنید که چرا قصد دارید کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ اجرا کنید؟

چرا به اینفلوئنسر اینستاگرام نیاز دارید؟

اهداف مشخصی که برای کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ خود مد نظر دارید، شامل چه مواردی می‌شوند:

  • افزایش آگاهی از برند
  • ایجاد سرنخ‌های فروش
  • افزایش تعداد فالوئرهای اینستاگرام

اینکه هدف شما چیست بر انتخاب اینفلوئنسر مناسب برای کمپین تأثیرگذار خواهد بود. برای مثال اگر به دنبال افزایش تعداد فالوئرهایتان باشید باید به دنبال برگزاری مسابقات با هشتگ‌های خاص باشید. از این رو باید اینفلوئنسری را برای همکاری انتخاب کنید که با فالوئرهایش بسیار صمیمی باشد و بتواند آن‌ها را به چالش شرکت در مسابقه دعوت کند.

اهداف کسب و کار

در حالت دیگر ممکن است هدفتان از کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ فروش محصول باشد که برای این کار بهتر اینفلوئنسرهایی را انتخاب کنید که فالوئرهایشان از جامعه هدف محصول مورد نظرتان باشند. برای این کار می‌توانید به هر اینفلوئنسر اینستاگرام یک کد تخفیف خاص بدهید تا با انتشار آن فالوئرهایش را ترغیب به خرید محصول شما ترغیب کند.

آیا ماهیت فعالیت اینفلوئنسر با شخصیت برند شما تناسب دارد؟

برای مثال فرض کنید شما تولیدکننده کفش با قیمت پایین و مناسب هستید. در این صورت باید دنبال اینفلوئنسرهایی باشید که سبک زندگی ارزانتری دارند برای مثال کسانی که پیشنهادهایی برای سفر و تفریحات ارزان دارند گزینه‌های مناسبی هستند. استفاده از اینفلوئنسرهایی که سبک زندگی لوکسی دارند و یا افرادی که نکات و توصیه‌های زیبایی منتشر می‌کنند اصلاً ایده خوبی نخواهد بود.

2) به دنبال تعامل واقعی باشید

نرخ تعامل یکی از مهم‌ترین معیارهای ارزیابی یک اینفلوئنسر است. همانطور که پیشتر نیز اشاره میانگین نرخ تعامل کاربران در اینستاگرام بیشتر از سایر شبکه‌های اجتماعی است. بنا به گزارش Influencer marketing hub میانگین نرخ تعامل کاربران اینستاگرام در پیج‌های اینفلوئنسرها چیزی حدود 4.36 درصد است.

البته باید توجه داشته باشید که با افزایش تعداد فالوئرها نرخ تعامل کاهش می‌یابد. پس نباید شهرت و محبوبیت اینفلوئنسر را معادل نرخ تبدیل بالا برای فروش محصول بدانید. نکته دیگری که وجود دارد این است که باید نرخ تعامل واقعی را برای هر پیج محاسبه کنید، چرا که خیلی از تعاملات ممکن است غیرواقعی باشند. بهترین راه برای اینکه به میزان واقعی تعامل پی ببرید این است که کامنت‌ها را بررسی کنید، چرا که خیلی از کامنت‌ها توسط ربات‌ها گذاشته می‌شوند. وجه تمایز این کامنت‌ها با کامنت‌های واقعی این است که معمولاً شکل بسیار ساده‌ای دارند، برای مثال چند نمونه از این کامنت‌ها عبارتند از:

  • خیلی مطالب خوبی دارید
  • عالی
  • پست‌های خوبی دارید
  • از پیج ما هم دیدن کنید

3) هشتگ‌های مرتبط با کسب‌وکار خود را جستجو کنید

با جستجوی هشتگ‌های مرتبط با اهداف خود می‌توانید اینفلوئنسرهایی را بیابید که محتوای تولیدی آن‌ها همسوی با اهداف شماست و یا حتی ممکن است پیش‌تر نیز پست‌هایی در مورد محصولات شما منتشر کرده باشند. برای انتخاب هشتگ مناسب توجه داشته باشید که لازم نیست این هشتگ خیلی هم پرکاربرد باشد چرا که شما می‌خواهید از طریق آن اینفلوئنسر مناسب برای همکاری را انتخاب کنید و هدف دیگری ندارید.

4) از پلتفرم‌های مخصوص همکاری با اینفلوئنسرها استفاده کنید

با توجه به رشد محبوبیت اینفلوئنسر مارکتینگ بین کارشناسان بازاریابی پلتفرم‌های زیادی هستند که به دسته‌بندی موضوعی اینفلوئنسرها پرداخته‌اند و امکان همکاری با آن‌ها از طریق سامانه‌های نرم‌افزاری را فراهم کرده‌اند. با مراجعه به این پلتفرم‌های می‌تواند به سادگی اینفلوئنسرهای مناسب را از حوزه فعالیت و همچنین میزان نرخ تعامل با کاربران پیدا و با آن‌ها همکاری کنید. در حال حاضر پلتفرم‌های اینفلوئنسر مارکتینگ در ایران نیز محبوبیت قابل توجهیی یافته‌اند. یکی از پلتفرم‌های فعال در ایران پلتفرم باکس ادز است.

 

به این مطلب رای دهید:
میانگین: 0