Insight اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟ (روش جذب مشتری در اینستاگرام – قسمت آخر)

Insight اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم

Insight اینستاگرام یکی از قسمت‌های کاربردی اینستاگرام است که بسیاری از کاربران از نحوه استفاده از آن غافل هستند. اگر یک پروفایل کسب و کار یا سازنده دارید(نه پروفایل شخصی)، در گوشه بالا روی منوی سه خطی کلیک کنید، سپس بر روی Insights کلیک کنید تا داده‌ها و تجزیه و تحلیل‌های خود را ببینید.
در قسمت‌های قبلی این سلسله مقاله به روش‌های جذب مشتری در اینستاگرام، قرار دادن لینک در بیو اینستاگرام، نحوه نوشتن کپشن مناسب برای اینستاگرام و گذاشتن لینک در استوری اینستاگرام پرداختیم.

چگونه از Insight اینستاگرام استفاده کنیم؟

Insight اینستاگرام چیست

  1. در Insight اینستاگرام اولین برگه Content است که پست‌های فیدتان را با استوری در زیر، نشان می‌دهد. برای باز کردن تمام محتوای بایگانی شده خود که از زمان تبدیل شدن به یک پروفایل تجاری ، در اینستاگرام بارگزاری کرده‌اید، روی See All در برگه Content کلیک کنید. حالا می‌توانید نحوه مشاهده این محتوا را مرتب کنید.
  2. در همان ابتدا، برروی ترتیب خاصی مثل “نمایش همه محتوا بابت تعاملات در یک سال گذشته” تنظیم شده است. می‌توانید آن را بر اساس نوع محتوا فیلتر کنید و سپس بر اساس تعاملات، لایک  فالوکردن، نظرات، کلیک، وب سایت‌ها یا گزینه‌های دیگر مرتب سازی کنید.
  3. می‌توانید تا 2 سال قبل را جست‌وجو کنید. جین اغلب داده‌های یک سال گذشته را بررسی می‌کند ، اما شما می‌توانید فواصل زمانی کوتاه مثلا 7 روزه را مشاهده کنید. اگر برحسب تعاملات جست‌وجو کنید، جوری مرتب می‌شود که پست‌های جذاب تان را به شما نشان دهد.
  4. در Insight اینستاگرام شما می‌توانید الگوها را شناسایی کنید — شاید هر بار که از حیوان خانگی خود عکس بگذارید، تعامل خوبی دریافت می‌کنید. اما هنگامی که معیار را برای مرتب کردن بر اساس پست‌های برتر بر اساس کلیک‌های یک سال گذشته تغییر می‌دهید، شاید بینید که پست‌های کلیک خورتان حاوی عکسی از شما است، نه حیوان خانگی‌تان.
  5. چنانچه می‌خواهید مشتری پروری را بسنجید نکته شایان بررسی  کلیک‌های وب سایت است – می‌خواهید بدانید که چه عواملی تبدیل به مشتری ، نه فقط تعامل به همراه دارند. مطمئناً شما پست‌های واکنش‌برانگیز می‌خواهید زیرا محتوای شما را در فید هماهنگ و پرقدرت نگه می‌دارد.
  6. بنابراین زمانی که شما یک پست مشتری‌ساز می‌گذارید، دیده می‌شود. اگر همه چیز مبتنی بر تبدیل به مشتری باشد، شما علاقه و نرخ مشاهده را از دست می‌دهید. اما شما می‌خواهید بدانید از نظر تبدیل به مشتری چه چیزی احتمالاً منجر به دستیابی به این نتایج و جلب توجه آنها می‌شود و در واقع آنها را وادار به برداشتن قدم بعدی می‌کند.
  7. وقتی پستی می گذارید که می‌خواهید افراد در مورد آن کاری کنند، به معیارها نگاه کنید تا اطمینان حاصل کنید که نوع مناسب محتوا و شرح تصویر را ایجاد می‌کنید. چند آزمون فرضیه دومتغیره انجام دهید.
  8. اگر برای یک دوره زمانی خاص مسابقه و یا  کمپینی اجرا می‌کنید، زیرنویس‌های مختلف را امتحان کنید و معیارهای خود را زیرنظر بگیرید تا دریابید که کدام یک کلیک بیشتری جذب کرده است – جمله اول ، میزان شرح تصویر، درخواست انجام کار – اکنون می‌توانید این آمار را در نظر بگیرید. دفعه دیگر که یک کمپین را اجرا می‌کنید، می‌توانید شروع به جداسازی آنچه منجربه نتایج بهتر می‌شود، کنید.
  9. داده‌های تحلیلی فعلا فقط برروی تلفن موجود است. داده‌های فعلی صرفا برای 7 روز گذشته موجود است، بنابراین اگر می‌خواهید مواردی مانند رشد فالوئر را رصد کنید، حتما باید معیارهای مدنظرخود را هرهفته در همان روز بررسی کنید. (معیار های عمومی تا 2 سال در دسترس هستند). اگر از یک ابزار ثالث مانند ابزار مدیریت داشبورد برای اندازه گیری ها استفاده می‌کنید، به شما این امکان را می‌دهد تا معیارها را در رایانه خود بررسی کنید و به برخی از داده‌های مختلف نگاه بیندازید.

منبع: https://www.socialmediaexaminer.com/